Ματσάρα και πρόκριση στον τελικό για την 124 ΠΒΕ (pics)

Ματσάρα και πρόκριση στον τελικό για την 124 ΠΒΕ (pics)

Μάιος 10, 2018 - 17:56
0 σχόλια

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η 124 ΠΒΕ πανηγύρισε την πρόκριση της για 3η συνεχόμενη χρόνια στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πολεμικής Αεροπορίας επικρατώντας το πρωί της Πέμπτης 10 Μαΐου στον ημιτελικό με 4-3 του 251 ΓΝΑ στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών.

Η αναμέτρηση τα είχε όλα όπως φανερώενι και το Αγγλικό σκορ που είχε με την 124 ΠΒΕ Τρίπολης να δείχνει αποθέματα ψυχής στα τελευταία λεπτά και με ολική ανατροπή να βρίσκεται από την κόλαση στον παράδεισο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ για την 124 ΠΒΕ με τον Σκπελίτη στο 4' να κάνει το 1-0 και τον Φέστα στο 20' να δίνει δυο γκολ προβάδισμα στην ομάδα της Τρίπολης όμως το ΓΝΑ με δύο τέρματα σε διάστημα ενός λεπτού έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Φατούρο να κάνει στο 24' και στο 25' το 2-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η επανάληψη ήταν το ίδιο συναρπαστική με το 251 ΓΝΑ να κάνει την ανατροπή και πάλι με τον Φατούρο να χρίζεται σκόρερ στο 59' για το 2-3. Όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει με την 124 ΠΒΕ στο 70' να κάνει το 3-3 με το Σκοπελίτη που χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ και τον Κατσίγιαννη στο 88' να κάνει το τελικό 4-3 με ανατροπή στην ανατροπή δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα της Τρίπολης.

Η πρόκριση και με τον τρόπο που ήρθε πανηγυρίστηκε έντονα από την 124 ΠΒΕ που για 3η συνεχόμενη φορά θα διεκδικήσει στον τελικό το κύπελλο και θα προασπιστεί τα σκύπτρα που κρατάει στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Αεροπορίας.

Αξίζει να σημειωθεί με την 215 ΓΝΑ αγωνίστηκε και ο διαιτητής του συνδέσμου της ΕΣΠ Αρκαδίας Νίκος Αυγερινός που υπερτεί την θητεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ως ιατρός.

124 ΠΒΕ: Παναγόπουλος (Καρβέλης), Χρονόπουλος, Φέστας (Κατσιάνος), Σταματάκης, Σεντεμέντες, Μπαρούτας, Κατσιγιαγιάννης, Σκοπελίτης, Μαρίνος, Καράμπελας, Παπαδήμας.

251 ΓΝΑ: Πιτσίλος, Γκιντεόσος, Κυραννάς, Φατούρος, Παριανός, Ξενόπουλος, Χριστόπουλος, Αυγερινός, Καραπιπέρης, Τορχαρχίδης, Χατζής.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.