Ματσάρα και πρόκριση Ορχομενού (vid)

Ματσάρα και πρόκριση Ορχομενού (vid)

Οκτώβριος 01, 2016 - 18:40
7 σχόλια

Κύπελλο Αρκαδίας: Α.Ο. Τεγέας-Ορχομενός Λεβιδίου 1-2

Ο Ορχομενός Λεβιδίου πέρασε νικηφόρα από το Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας το απόγευμα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου επικρατώντας με 1-2 του Α.Ο. Τεγέας για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση με αμείωτο ενδιαφέρον, πολύ αγωνία και με ένα τελευταίο δεκάλεπτο πραγματική ‘’Ρώσικη ρουλέτα’’ η ομάδα του Λεβιδίου κατάφερε να φθάσει στην νίκη και να πάρει ‘’χρυσό’’ εισιτήριο της πρόκρισης.

Πάθος, δύνατές μονομαχίες, τεράστια θέληση και από τις δύο ομάδες και σασπένς ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της αναμέτρησης που απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας.

Βλαχοκυριάκος με πέναλτι στο 55’ και Σιόλας στο 87 οι σκόρερ του Ορχομενού, Βλάσης στο 81’ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την Τεγέα η οποία διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Τσαλγιτζόπουλου στο πρώτο ημίχρονο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ορχομενό να μπαίνει πιο δυνατά και να απειλεί πρώτος την εστία του Κωνσταντόπουλου με τους Σιόλα, Μούστο και Βλαχοκυριάκο. Στην συνέχεια η Τεγέα προσάθησε και κατάφερε να ισροπήσει τον ρυθμό έχοντας την πρώτη της καλή ευκαιρία με το διαγώνιο σουτ του Τσαλγιτζόπουλου να φεύγει άουτ για να έρθουν λίγο αργότερα τα δύο σουτ του Ζευκιλή με το πρώτο να φεύγει πάνω από τα δοκάρια και το δεύετρο να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Καραμπής σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι στο 38’ πέτυχαν γκολ με τον Τσαλγιτζόπουλο με τον διαιτητή Γκριτζέπη να το ακυρώνει ως επιθετικό φάουλ με την απόφαση αυτή να σηκώνει διαμαρτυρίες από πλευράς Τεγέας.

Στην επανάληψη η Τεγέα απείλησε με το σουτ του Λάγκα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μούστου για τον Ορχομενό. Στο 54’ ο Βεργάκης βρέθηκε στο έδαφος από ανατροπή του Ηλιόπουλο με τον κ. Γκριτζέπη να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την ευθύνη ανέλαβε ο Βλαχοκυριάκος ανοίγοντας το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Τεγέα με το εις βάρος της σκορ άρχισε να αυξάνει την πίεση κερδίζοντας πολλές στημένες μπάλες γύρο από την περιοχή του Καραμπή με τον Ορχομενό από την άλλη να ψάχνει τις κόντρα επιθέσεις. Σε μία από τις στημένες φάσεις ήρθε το γκολ της ισοφάρισης μετά από φάση διαρκείας ο Βλάσης από κοντά να κάνει το 1-1 στο 83’. Στο 87’ όμως ο Ορχομενός πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Τεγέα καθώς έπειτα από κόρνερ του Βλαχοκυριάκου ο Σιόλας με πολύ ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2 με τον Ορχομενό να πανηγυρίζει την νίκη και την σπουδαία πρόκριση στο φινάλε του αγώνα.

Α.Ο. Τεγέας: Κωνσταντόπουλος, Δούκας, Σπηλιωτόπουλος, Ηλιόπουλος, Λεσάι, Βρούβας, Βλάσης, Λάγκας, Τσαλγιτζόπουλος, Καραμπέτσος, Ζευκιλής.

Ορχομενός Λεβιδίου: Καραμπής, Νέζος, Σταμάτης, Σιόλας Σ., Μούστος Σ., Ντρέου, Βεργάκης, Μούστος Θ., Βλαχοκυριάκος, Δρόσος, Τρυφωνόπουλος.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Α.Ο. Τεγέας-Ορχομενός Λεβιδίου 1-2


7 Σχόλια

Χαρικα απίστευτα να φύγει ο κοντός ο άσχετος κ κάτι άλλοι που είδατε το Λεβιδίου ομάδα καλή δουλεμένη από πέρυσι όλοι το λέγανε τρομερή δουλειά του Αποστολοπούλου συνεχίζουν οι υπόλοιποι κ εμείς δεν το πήραμε κ πήραμε το κοντό ποσό βλάκες διώξτε τον άρχισαν τ όργανα ξυπνάτε ρεε

Ο tegeatis μηπως ειναι ο πρώην πρόεδρος του έδεσαικου με τις απίστευτες συνεντεύξεις; Η κάποιος πρώην προπονητής;

αν εισαι τεγεατης και χαρηκες μπραβο σου αλλα μαλλον δεν σου εγινε η χαρη να γινεις προπονητης ανταρακο σε καταλαβαμε μη γραφεις συνεχεια κακιες. οσο γεια την ομαδα τις ακυρωθηκαν 2 κανονικα γκολ απο το γκριτζεπη

Αρχισατε λεβιδεοι τα σχολια ακομα δεν ανεβηκατε στο τελος θα σας δω παλι που θα κανατε μπλουμ ξανα

ο γενικος αρχηγος με τις τιμωριες ευταιγε προχτες και κανενας αλλος αλλα οταν τον τιμωρουσαν αυτον δεν του αρεςε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.