Ματρικάρντι: Τα πάντα για να φτάσουμε στους ομίλους με τον Αστέρα (vid)

Ματρικάρντι: Τα πάντα για να φτάσουμε στους ομίλους με τον Αστέρα (vid)

Ιούλιος 05, 2018 - 19:10
1 σχόλια

Χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ο Πατρίσιο Ματρικάρντι στις πρώτες του δηλώσεις κατά την διάρκεια της παρουσίασης του τονίζοντας πως το Europa League αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση και γι' αυτό η ομάδα θα κάνει το καλύτεο δυνατό για να βρεθεί στους ομίλους.

Αναλυτικά

''Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα. Γνωρίζω ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Μόλις  μου είπαν να έρθω δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και ελπίζω να μπορέσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι αλήθεια ότι το Europa League είναι μια μεγάλη πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι, κάνουμε σκληρές προπονήσεις και μέσω της δουλειάς μας στην προετοιμασία θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο μας παιχνίδι στο Europa League και να κάνουμε μία πορεία προς τους ομίλους. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος που έχουμε.

Θέλω να πω στους φιλάθλους μας να είναι ήρεμοι. Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Θα δουλέψουμε πολύ και μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν και να καταφέρουμε να φθάσουμε στους ομίλους του Europa League.  Θα ήταν ιδανικό''. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Patricio Martin Matricardi!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.