Ματίνα Παράσχου: Δεν θα συμμετέχω σε κανένα ψηφοδέλτιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές (vid)

Ματίνα Παράσχου: Δεν θα συμμετέχω σε κανένα ψηφοδέλτιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές (vid)

Δεκέμβριος 10, 2018 - 18:51
12 σχόλια

Ερωτηθείσα η Υπεύθυνη Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κυρία Ματίνα Παράσχου - Σμυρνιώτη για το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που την θέλουν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωσε ότι τα δημοσιεύματα δεν έχουν κάποια υπόσταση.

«Διάβασα και εγώ σήμερα το δημοσίευμα και εξεπλάγην. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση να συμμετάσχω σε κάποιο ψηφοδέλτιο» είπε, τονίζοντας ότι ούτε έχει την πρόθεση να συμμετάσχει σε κάποιο ψηφοδέλτιο, είτε στο πρώτο είτε στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοικησης.

Είμαι ένα από τα νεοεκλεγέντα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και θέλω να υπηρετήσω αυτόν τον θεσμό και να βοηθήσω τις επιχειρήσεις ως υπεύθυνη συμβουλευτικής επιχειρήσεων.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ματίνα Παράσχου: Δεν θα συμμετέχω σε κανένα ψηφοδέλτιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές


12 Σχόλια

20:36 Εγώ αλήθεια τα λέω. Εσύ αλήθεια είσαι τόσο ηλίθιος ή απλά το παίζεις έξυπνος; Δεν το ήξερα ότι έπρεπε να ζητήσω την άδειά σου, μπαμπά. Συγγνώμη, την άλλη φορά θα φροντίσω να σε έχω ενημερώσει νωρίτερα εγγράφως...

Αν εννοείς στον αιώνα τον άπαντα καλά το διατυπώνεις. Επειδή μάλλον εννοείς τις προσεχείς εκλογές στα ελληνικά η διατύπωση είναι "δεν θα συμμετάσχω". Δεν είναι και προς θάνατον στα κυπριακά πανεπιστήμια έτσι μιλάνε.

Περαστικά σε αυτούς που δημοσίευαν fake news για να εξυπηρετούν δικές τους σκοπιμότητες...

Που σε είχαν εσένα παιδάκι μου που θα ήσουν και υποψήφια? 4η δεν βγήκες στο Επιμελητηριο? Που να πας!

Για την τάξη των πραγμάτων η Ματίνα βγήκε τρίτη στο τμήμα εμπορίου ανάμεσα σε 11 υποψηφίους με 94 ψήφους, με 7 ψήφους λιγότερους από το δεύτερο και ο τελευταίος στο ψηφοδέλτιο είχε 11 συνολικά ψήφους . Μην υποτιμάτε λοιπόν τη δυναμική που έχει. Απλώς είναι λογικό εφόσον ο άντρας της κατεβαίνει για δήμαρχος να μη θέλει να ασχοληθεί με άλλες υποψηφιότητες η ίδια. Γιατί όμως ασχολείστε τόσο? Που το περίεργο?

Εσύ κύριε των 15:14 έχεις ποτέ κατέβει υποψήφιος να δούμε σε τι θέση θα έρθεις ή είσαι μόνο πρωταθλητής στο να κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.