Ματίας Ιγκλέσιας: «Ενας Αστέρας πάντα δυνατός, πάντα ψηλά»

Ματίας Ιγκλέσιας: «Ενας Αστέρας πάντα δυνατός, πάντα ψηλά»

Μάιος 31, 2016 - 10:02
0 σχόλια

Ο Αργεντινός μέσος του Αστέρα Τρίπολης, κάνει τον απολογισμό της χρονιάς στο gazzetta.gr, δε κρύβεται πίσω του δάχτυλό του και παραδέχεται ότι πρέπει να βελτιωθούν τα λάθη που έγιναν για να επιστρέψει η ομάδα ψηλά, όπου ανήκει.

Αναλυτικά

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς, τι είναι αυτό που κρατάς;

«Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο να μπούμε στα πλέι οφ και απ' αυτό πρέπει να μάθουμε ώστε να μην επαναλάβουμε το ίδιο λάθος».

Τι είναι αυτό που θα πρέπει να βελτιώσετε ενόψει της νέας σεζόν;

«Αυτό θα το δουλέψουμε με τον προπονητή, σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Δεν ξέρω ποιοι θα φύγουμε και ποιοι θα έρθουν, αλλά το σίγουρο είναι ότι είμαστε ο Αστέρας Τρίπολης και δεν μπορεί να συμβεί ξανά αυτό που έγινε».

Η πιο ωραία στιγμή της χρονιάς; 

«Η περίοδος με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν πολύ ωραία για εμάς. Σημαντική ήταν κι η περίοδος που είχαμε έξι ματς αήττητοι στο πρωτάθλημα. Κάναμε ταξίδια, παίξαμε με μεγάλες ομάδες και είχαμε το όνειρο της πρόκρισης, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Στο σουτ του Μάσα με τον Παναθηναϊκό, που ο Τελάντερ απομακρύνει την μπάλα πάνω από τη γραμμή, είπες από μέσα σου "τώρα χάθηκε το Europa League";

«Σίγουρα, σίγουρα αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εγώ πιστεύω ότι και με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ακόμη και με τον Ατρόμητο εκτός, είχαμε στιγμές στο παιχνίδι μας που παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή και δεν πρέπει να κοιτάζουμε τι έγινε αλλά το πως θα διορθωθούμε».

Παρόλο που δεν ήσασταν σε καλή θέση, εσείς οι παίκτες στα αποδυτήρια πιστεύατε ότι μπορείτε να ανατρέψετε την εις βάρος σας κατάσταση;

«Το αποδείξαμε αυτό. Μέχρι και τα τελευταία ματς το παλέψαμε, παρόλο που είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Όλοι μας θέλαμε να πετύχουμε και δουλέψαμε όλοι μαζί με τον προπονητή, αλλά δεν μας βγήκε». 

Πως θες να δεις το νέο Αστέρα Τρίπολης;

«Εμείς πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη, ώστε η χρονιά που θα έρθει να ζήσουμε και πάλι την εμπειρία της Ευρώπης. Όλοι μας εδώ θέλουμε να δούμε έναν Αστέρα που δεν θα χάνει εύκολο, θα παίζει ωραία μπάλα και θα παρουσιάζεται δυνατός ώστε να είναι πάντα ψηλά».

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

«Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι λίγο στεναχωρημένος αλλά αυτοί είναι πάντα δίπλα μας. Από τώρα σκεφτόμαστε να κάνουμε μια καλή προετοιμασία, αφού ξεκουραστούμε πρώτα λίγες μέρες με τις οικογένειές μας, γιατί το πρωτάθλημα που θα έρθει θα είναι πολύ δυνατό και σημαντικό για εμάς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.