«Μάτια» του Αστέρα στην Σκωτία

«Μάτια» του Αστέρα στην Σκωτία

Ιούλιος 13, 2018 - 11:09
0 σχόλια

Η Χιμπέρνιαν όπως όλα δείχνουν μετά το 6-1 του πρώτου αγώνα επί της Ρούναβικ στο ''Ίστερ Ρόουν'' θα είναι η αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Την αναμέτρηση της Χιμπέρνιαν με την Ρούναβικ παρακολούθησε εκ μέρους της αρκαδικής ομάδας ο βοηθός του Σάββα Παντελίδη ο Άκης Βάβαλης ο οποίος ταξίδεψε στην Σκωτία και  Εδιμβούργο για να δει από κοντά τις δύο πιθανές αντιπάλους των κιτρινομπλέ.

Γενική εικόνα του αγώνα φανερώνει πως η Χιμπέρνιαν δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα τσεκάροντας ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι το εισιτήριο για την επόμενη φάση και τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League όπου θα βρει μπροστά της τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Άκης Βάβαλης από την πλευρά του είδε και σημείωσε αρκετά πράγματα πάνω στο παιχνίδι των ''Χιμπς'' με τον Αστέρα Τρίπολης να ξεκινά σιγά, σιγά την αποκρυπτογράφηση της Σκωτσέζικης ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.