Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άστρους στον Μουστό και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άστρους στον Μουστό και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης

Νοέμβριος 20, 2019 - 14:00
0 σχόλια

Στον κόσμο των μεταναστευτικών πουλιών ταξίδεψαν οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άστρους την Τρίτη 19/11/2019 στο πλαίσιο της προγραμματισμένης εκπαιδευτικής εκδρομής τους στον Μουστό και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης του Άστρους. Μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες τα παιδιά παρακινήθηκαν από τους ξεναγούς και τα στελέχη του Φορέα Διαχείρισης ούτως ώστε να γνωρίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του φυσικού περιβάλλοντος του υγροτόπου.

Με αίσθημα περιέργειας για τα μυστικά της φύσης οι 35 περίπου μαθητές από την Α΄ και Β’ τάξη του Σχολείου βρέθηκαν στο ύπαιθρο, έπαιξαν, παρατήρησαν και έμαθαν για ορισμένα από τα χαρακτηριστικά είδη της λιμνοθάλασσας. Το μεσημέρι φεύγοντας πήραν μαζί τους ως αναμνηστικό, από μια μάσκα «κατσουλιέρη» που ζωγράφισαν αλλά και που είχαν νωρίτερα την ευκαιρία να παρατηρήσουν με το τηλεσκόπιο στο Μουστό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.