Μαθητές της Τρίπολης στον τελικό του Young Business Talents (pics)

Μαθητές της Τρίπολης στον τελικό του Young Business Talents (pics)

Απρίλιος 16, 2018 - 16:06
0 σχόλια

Την Παρασκευή 13 Απριλίου ολοκληρώθηκε ο εθνικός τελικός του Young Business Talents 2017-18, με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό  όπως πάντα.

Για 5η χρονιά στην Ελλάδα, 75 Ομάδες-Εταιρείες που προκρίθηκαν, διαγωνίσθηκαν για 3 οικονομικά έτη τη Διοίκηση της Επιχείρησής τους με πάθος και πολλή ενέργεια.

Δύο ομάδες από το 1ο ΓΕΛ Τρίπολης και μια από το 4ο ΓΕΛ προκρίθηκαν στον  τελικό του Young Business Talents 2017-18.

 Το 1ο ΓΕΛ βρέθηκε στα τελικά για 4η χρονιά.

Από το 1ο ΓΕΛ οι LEAD3RS ( Παπαθανασόπουλος Κων /νος, Παπαηλιου Βάσια, Μισθού Χρυσαΐδα ) και οι FUNKYLIZARDS (Αγγελοπούλου Ζωή, Βραχνού Ελένη, Κανελλόπουλου Νάντια, Κυριακόπουλος Δημήτρης) υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος η Μαρίνα Ρόζη και από το 4ο ΓΕΛ η ΚΜΚ (Καμπέρη Μαρκέλλα, Καπράλη Μαρία-Αθανασία, Κυριακοπούλου Κωνσταντίνα, Μουστόγιαννη Κυριακή) υπεύθυνη καθηγήτρια η Ειρήνη Παναγιωτάκη.

To Young Business Talents είναι ένα διεθνές Πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται στη Νότια Ευρώπη (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) καθώς και στο Μεξικό, και διοργανώνεται από τη NIVEA στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας.

Το Καινοτόμο Πρόγραμμα με Προσομοιωτή, που έχει ως στόχο να προσφέρει στους μαθητές γνώσεις και δεξιότητες, συμπληρώνει φέτος τον πέμπτο χρόνο επιτυχημένης υλοποίησής του στην Ελλάδα και είναι δωρεάν για όλους. Υποστηρίζεται επίσης από τη ΔΕΠΑ, και φιλοξενείται ευγενικά στο Pierce - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Ο Επιχειρηματικός Προσομοιωτής 3ης Γενιάς, είναι ένα πανίσχυρο λογισμικό, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την PRAXIS MMT – ηγέτιδα εταιρία παγκοσμίως, στην ανάπτυξη προηγμένων προσομοιωτών και μεθοδολογιών εκπαίδευσης.

Οι 75 ομάδες του Τελικού προέρχονταν από τους εξής 19 Νομούς: Αττικής, Αρκαδίας, Δράμας,  Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Κοζάνης, Λαρίσης, Πέλλας, Πιερίας,  Μεσσηνίας, Γρεβενών, Βοιωτίας, Μαγνησίας, Λασιθίου και Δωδεκανήσου.

Η ομάδα BELLATRIX από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, είναι η Νικήτρια ομάδα του Young Business Talents 2017-18!

Την κορυφαία πεντάδα του Τελικού, συμπληρώνουν:

2η SPARTACUS:2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
3η GIRLMANAGER:ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
4η. SOSTIS_INC:ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗΣΧΟΛΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ
5η BULLS: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.