Μαθητές από την Κοντοβάζαινα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (pics,vid)

Μαθητές από την Κοντοβάζαινα στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (pics,vid)

Μάρτιος 20, 2017 - 19:18
1 σχόλια

Με έναν πανέμορφο τρόπο άρχισε η εβδομάδα για την ομάδα μας καθώς οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου από την Κοντοβάζαινα επισκέφθηκαν το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"!

Τα 30 παιδάκια μαζί με τις δασκάλες τους πραγματοποίησαν ταξίδι δυόμιση ωρών για να βρεθούν από το πανέμορφο χωριουδάκι της Αρκαδίας στην Τρίπολη για τον ΑΣΤΕΡΑ!

Με την άφιξη τους στο γήπεδο ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ και στη συνέχεια συνομίλησαν με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε αυτόγραφα.

Στη συνέχεια οι μικροί μαθητές παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας ενώ τους απηύθυνε χαιρετισμό και ο προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ Στάικος Βεργέτης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Μαθητές από τη Κοντοβάζαινα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πότε επίτέλους θα σταματήσει αυτή η συνήθεια μαθητές από μακρινά χωριά και όχι μόνο να πραγματοποιούν εκδρομές στο γήπεδο του Αστέρα,αντί να πηγαίνου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους να μάθουν την ιστορία μας.Απορώ πως εγκρίνονται αυτές οι εκδρομές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.