Ματαιώθηκε η συνεδρίαση του ΠεΣυ - Τατούλης: Η αντιπολίτευση είναι πανικόβλητη

Ματαιώθηκε η συνεδρίαση του ΠεΣυ - Τατούλης: Η αντιπολίτευση είναι πανικόβλητη

Μάρτιος 04, 2019 - 16:50
0 σχόλια

Με απόλυτο τρόπο ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης καταδίκασε απερίφραστα τη στάση σύσσωμης της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου να μην προσέλθει στη συνεδρίαση του ΠεΣυ τη Δευτέρα 4 Μαρτίου:

«Είναι πανικόβλητοι και φτάνουν σε ένα τραγικό αποτέλεσμα, να παραβιάζουν βάναυσα τη δημοκρατική λειτουργία ενός συλλογικού οργάνου. Είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί, είναι το στίγμα που θα φέρουν σε όλη τους τη ζωή.»

Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παρακωλύει τη λειτουργία ενός θεσμού. Κανένας αιρετός δεν έχει δικαίιωμα να μην σέβεται τη δημοκρατική λειτουργία των οργάνων.

«Όλοι αυτοί που μέχρι χθες που μιλούσαν για μια πολιτική αντιπαράθεση στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού, να είναι απόντες από ένα συμβούλιο που αποφασίζει για έργα που απευθύνονται στους πολίτες.»

Ακολούθως, ο κ. Τατούλης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεδρίαση πρέπει να ματαιωθεί και να γίνει την επόμενη Τρίτη, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό και κάλεσε τον πρόεδρο του ΠεΣυ Ηλία Στρατηγάκο να αποφασίσει. Η συνεδρίαση τελικά ματαιώθηκε.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.