«Μάστιγα» τα τσακάλια και τα αγριογούρουνα για τα χωριά του Δήμου Τρίπολης

«Μάστιγα» τα τσακάλια και τα αγριογούρουνα για τα χωριά του Δήμου Τρίπολης

Ιούλιος 02, 2019 - 16:03
4 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 2 Ιουλίου, ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου έθεσε υπόψη του Σώματος ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Δήμου. Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαδημητρίου, ο πληθυσμός των τσακαλιών και των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί και τα ζώα αυτά έχουν γίνει «μάστιγα» για τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα.

Μάλιστα, ο κ. Παπαδημητρίου είπε:

Το ποτάμι στην Κώμη, μετά τις καταστροφές, «κατέβασε» πολλά πνιγμένα τσακάλια.

Ο κ. αντιδήμαρχος έθεσε το ζήτημα, προκειμένου, όπως υπογράμμισε, να ενημερωθεί η νέα δημοτική αρχή, αλλά και να γνωστοποιηθεί στους εκπροσώπους του Νομού στη νέα Βουλή.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

μένω στην ευρύτερη περιοχη του Μουστού στην κυνουρία όπου υπάρχουν πολλά τσακάλια,ουδέποτε είχαμε πρόβλημα με τα τσακάλια ,εκτός και αν αυτοί που παραπονούνται θεωρούν ότι μπορούν να έχουν τα ζώα τους σε μη περιφραγμένα μέρη και μοιραία θα πρέπει να αφανίσουμε ό.τι κινείται στην γύρω περιοχή

Τι δουλειά κάνεις; Προφανώς δεν είσαι κτηνοτρόφος και προφανώς δεν είχες ποτέ ζημιές από τσακάλια. Ας μην κρίνουμε εξ ιδίων λοιπόν. Το θέμα είναι σοβαρότατο και δεν χωράνε ανούσιοι φιλοζωισμοι και ευαισθησίες.

Όταν ο τσοπάνης πίνει καφέ στο καφενείο, τα πρόβατα και τα τσακάλια κάνουν παρέα. Να φυλάτε τα πρόβατά σας για να μην τα χάνετε.

νομίζω ότι τοποθετήθηκα εξ αρχής ,η ιδιοκτησία μου είναι περιφραγμένη ,δεν μπορείς να είσαι χύμα και να έχεις απαίτηση να αφανιστούν τα πάντα για να είσαι προστατευμένος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.