Μασκαροποδηλατάδα στους δρόμους της Τρίπολης!!!

Μασκαροποδηλατάδα στους δρόμους της Τρίπολης!!!

Μάρτιος 05, 2011 - 15:28

Της Χριστίνας Τσιορωτά

 Φόρεσαν τη στολή τους, έβαλαν το πιο όμορφο χαμόγελο τους, πήραν και το ποδήλατο τους και είπαν να... βολτάρουν στην πόλη δίνοντας το δικόο τους μήνυμα! Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν, αμέσως μετά το πέραςτου παιχνιδιού του χαμένου θησαυρού, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, προκειμένου απο εκεί να συνεχιστούν τα δρώμενα για τις 3ημερες καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης που ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα.

Οι ποδηλάτες, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, δεν είναι οι μόνοι που... μασκαρεύτηκαν! Στόλισαν και τα ποδήλατα τους τα οποία αν μη τι άλλο κέντρισαν την προσοχή και τράβηξαν τα βλέμματα!
Με το ποδήλατο του έφτασε και ο Δήμαρχος της Τρίπολης αν και το πρωί είχε ένα ατυχηματάκι αφού το λάστιχο.. ήταν ξεφούσκωτο!Το δημαρχιακό ποδήλατο ωστόσο έλαβε κανονικά μέρος στην Ποδηλατάδα το ίδιο και τα ποδήλατα των διοργανωτών Σταύρου Κουκάκη και Χριστίνας Ζαμπαθά!
Οι ποδηλάτες έστειλαν το μήνυμα της χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητα και ζήτησαν, τι άλλο, απο υποδομές! ποδηλατόδρομους και πεζόδρομους!
  οι εκδηλώσεις του Δήμου οι οποίες πραγματοποιούνται με την ευγενική χορηγία συλλόγων , φορέων και επαγγελματιών, συνεχίζονται αύριο με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση η οποία θα ξεκινήσει στις 16:00 απο το Μαλλιαροπούλειο και θα καταλήξει στην πλατεία στο Σέχι.
καιρού θέλοντος και επιτρέποντος οι εκδηλώσεις θα περατωθούν με τα κούλουμα τη Δευτέρα στην Κάρτσοβα!

Video: 

youtube://v/DyWqtFwLwrw