Μασκαράδες, κέφι και γεμάτα τα μπαρ στην Τρίπολη το Σαββατόβραδο (pics)

Μασκαράδες, κέφι και γεμάτα τα μπαρ στην Τρίπολη το Σαββατόβραδο (pics)

Μάρτιος 01, 2020 - 17:15
6 σχόλια

Μπορεί να μην ήταν εφικτή η διοργάνωση του καρναβαλιού φέτος, αλλά η Τρίπολη γιόρτασε με την ψυχή της το Σάββατο το βράδυ. Ίσως για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια συναντήσαμε στους δρόμους τόσες πολλές ομάδες μασκαράδων: Τροφαντές... μπαλαρίνες που ξεδιπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες εντός και εκτός μπαρ, χήρες που θρηνούσαν τον μακαρίτη, γιατρούς, νοσοκόμες, γέρους και γριές, Άραβες επενδυτές ως και γκάνγκστερ α λα Peaky Blinders.

Συναντήσαμε τον δήμαρχο Κώστα Τζιούμη ο οποίος έδειχνε ικανοποιημένος από το κέφι που επικρατούσε στους δρόμους της πόλης, αν και δεν έκρυψε την πικρία του για την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων που για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια σχεδίαζε ο Δήμος Τρίπολης. Όπως μας είπε, περίπου 3.000 καρναβαλιστές είχαν δηλώσει συμμετοχή. Και υπογράμμισε: «Όταν υπάρχει ανωτέρα βία και λόγοι δημόσιας υγείας, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δεν πειράζει, του χρόνου!».

Τα μπαρ έπαιζαν δυνατά μουσική, οι μασκαράδες έκαναν βόλτες στο κέντρο της πόλης και ο κόσμος διασκέδαζε με την καρδιά του το τελευταίο Σάββατο της αποκριάς στην πόλη μας.

 


6 Σχόλια

Μυαλό που κουβαλάει ο κόσμος! Το ΚΤΕΛ θα βάλει λεωφορεία για Έβρο για όσους θέλουν να βοηθήσουν την πατρίδα;

19:36 Να υποθέσω βέβαια ότι εσύ το σχόλιο το έγραψες από τον Έβρο όπου βρίσκεσαι, ε; Κι επίσης να υποθέσω ότι αν το ΚΤΕΛ βάλει λεωφορεία για Έβρο, οι πρώτοι που θα πετάξετε το φρέντο και το τσιγάρο και θα πάτε στην πρώτη γραμμή να βοηθήσετε θα είσαι εσύ και ο 23:04;

15.14 αγαπούλααα, μέσα στη μανούρα είσαι.. τι έγινε, δεν σου σηκώθηκε; ο αητός;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.