Μάσα, Μπέρτος, Στανισάβλιεβιτς ποια παιχνίδια χάνουν

Μάσα, Μπέρτος, Στανισάβλιεβιτς ποια παιχνίδια χάνουν

Φεβρουάριος 14, 2017 - 10:09
3 σχόλια

Τρεις ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσαν κάρτες στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο και θ' απουσιάσουν από επόμενους αγώνες για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο αρχηγός Πάμπλο Μάσα, ο Μανώλης Μπέρτος που συμπλήρωσε έξι κίτρινες και θα χάσει δύο παιχνίδια και ο Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην αναμέτρηση με Λεβαδειακό, Πλατανιά και Παναθηναϊκό.

Ποιο συγκεκριμένα ο Πάμπλο Μάσα θα εκτίσει την ποινή του με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά, ο Αλεξάντερ Στανισάβλιεβιτς με δεν θα αγωνιστεί στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά και ο Μανώλης Μπέρτος θα μείνει εκτός από τις αναμετρήσεις με Παναθηναικό στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' και Πλατανιά στα Χανιά.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ναι και αν απουσιασουν θα χασει η βενετια βελονη ,καλα δεν πειρατε χαμπαρι ,οτι δεν μπορουνε τα παιδια ,να συχωραμε κανα δυο ομαδες που ειναι σε μαυρα χαλια,διαφορετικα ,ΜΠΛΟΥΜ ,ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

εσενα ανωνυμε 15.47 επρεπε να σου ζητησει και ο αλλος και εγω αλλα και αλλοι την αδεια για να γραψει αυτα που βλεπουμε σχεδον ολοι? αντε ρε να κανεις καμια δουλεια .........................ακου εκει απαγορευετε να γραψουμε αρνητικο σχολιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.