«Μας τελείωσαν» λένε οι συνταξιούχοι της Αρκαδίας (vid)

«Μας τελείωσαν» λένε οι συνταξιούχοι της Αρκαδίας (vid)

Μάιος 13, 2016 - 07:22
4 σχόλια

Αλλοπρόσαλλη κυβέρνηση, «ζώα» πολιτικοί αναφέρουν

Η ψήφιση του φορολογικού και ασφαλιστικού νομοσχεδίου, αλλά και οι περικοπές συντάξεων απασχολούν τους πολίτες της Τρίπολης οι οποίοι κατά γενική ομολογία κατηγορούν την κακοδιοίκηση των προηγούμενων χρόνων, αλλά και την κυβέρνηση Τσίπρα την οποία και χαρακτήρισαν και ως αλλοπρόσαλλη.

«Μας τελείωσαν, δεν πάει άλλο» και άλλες παρόμοιες εκφράσεις χρησιμοποίησαν οι συνταξιούχοι που μίλησαν στο Arcadia Portal και εξέφρασαν την απογοήτευσή τους από την πολιτική κατάσταση της χώρας, αλλά και για τη σκληρή αλήθεια την  οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει.

Οι συνταξιούχοι, όπως αποκάλυψαν σε ρεπορτάζ του Arcadia Portal, δεν ζουν αξιοπρεπώς με τη σύνταξη, καθώς τα χρήματα είναι πολύ λίγα για να καλύψουν τα καθημερινά πάγια έξοδα, αλλά να συντηρήσουν και τα άνεργα παιδιά τους.

Το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό το χαρακτήρισαν καταστροφή για τη χώρα μας, ενώ αυτούς που συναίνεσαν για τα ψηφιστεί τους χαρακτήρισαν «ζώα».

Οι συνταξιούχοι ανέφεραν ότι η κακοδιαχείριση της Ελλάδα από τα δύο μεγάλα κόμματα τα προηγούμενα χρόνια έφτασαν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο, να χρωστά ακόμα και της Μιχαλούς.

«Ο Σαμαράς είναι αυτός που μου έκοψε την σύνταξη και μετά πήραν την κατηφόρα»

Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι δεν βλέπουν να υπάρχει κάποια ελπίδα ανάκαμψης, με τα νέα επώδυνα μέτρα και τη φορολογία, καθώς οι Έλληνες πολίτες επωμίζονται ολοένα περισσότερα βάρη.

«Είμαι 72 χρόνων και τέτοια κυβέρνηση αλλοπρόσαλλη δεν έχω συναντήσει ξανά -  Όλοι είναι ψεύτες, το ψάρι το βαπτίζουν κρέας και μας το προσφέρουν»

«Η Ελλάδα είναι υπό κατοχή, δεν κάνει κουμάντο η Ελλάδα αλλά οι θεσμοί» θα μας φέρουν στα 300 ευρώ συντάξεις, αναφέρει ένα άλλος συνταξιούχος, φταίνε το ΠαΣοΚ και η ΝΔ που κυβερνούσαν 40 χρόνια και πήραν δάνεια χωρίς να έχουν αντίκρισμα, μας τελείωσαν»

Δεν έλειψαν οι αισιόδοξοι οι οποίοι είτε το εννοούσαν είτε χαριτολογώντας είπαν ότι και με χαμηλή σύνταξη τα βγάζουν πέρα και τα βλέπουν «όλα καλά».

Με τους πολιτικούς οι οποίοι, όπως ανέφεραν, κατέκλεψαν τη χώρα, η Ελλάδα έχει πάρει την κάτω βόλτα, και οι μειώσεις των συντάξεων κατά 50% οδηγούν στη φτωχοποίηση τα άτομα τρίτης ηλικίας.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Oι πολίτες σχολιάζουν το νέο Φορολογικό – Ασφαλιστικό


4 Σχόλια

Μάλλον δεν έχουμε καταλάβει τι μας κάνει η αριστερά. http://www.capital.gr/oikonomia/3125435/h-arxi-tou-telous-gia-tis-suntaxeis-xireias ΚΟΒΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ !!!

Αγαπητέ φίλε Γιώργο συμφωνώ μαζί σου γι αυτό προτείνω να πάρουμε ένα ταξί και να πάμε μαζί με το Λαφαζάνη στο νομισματοκοπείο.Μήπως γίνουμε δραχμοφονιάδες και σωθούμε.

ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλατε για να μην πληρώνετε ΕΝΦΙΑ;; Λουστειτε τα τώρα. Και την επόμενη φορά πάνω απο την κάλπη να είστε πιο προσεκτικοί...

Ευρωλιγούρια λουστήκαμε ΠΑΣΟΚ με Παπανδρέουδες και Σημίτιδες. Λουστήκαμε Νέα Δημοκρατία με Καραμανλήδες & Σαμαράδες. Λουστήκαμε ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα και λοιπές ψευδοαριστερές Ευρωλιγούρικες δυνάμεις. Και όλα αυτά για να είμαστε στο Ευρώ. Του καθόταν άσχημο η corolla του φλούφλη, ήθελε Ευρώ για να αγοράσει τη BMW του να το παίζει μούρη το Τραγί! Λουστείτε τα Ευρώ σας τώρα Λιγούρια Τραγιά!!! Πολλά Ευρωλιγούρα που μυαλό ακόμα δεν έβαλαν από το πάθημα τόσων ετών, ελπίζουν με….. Κυριάκο!!!!!! Μέχρι να τον λουστούμε και αυτόν και τα Μνημόνια του! Ευρωλιγούρια... "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού".

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.