Μας ψεκάζουν στ' αλήθεια!..

Μας ψεκάζουν στ' αλήθεια!..

Ιούλιος 21, 2017 - 21:02
0 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Τι σας μυρίζει; Εμάς μας μυρίζουν διάφορα, η αλήθεια είναι. Γούνες που καίγονται, μαγειρέματα που πήγαν στράφι και ξίνισαν, κάτι τόνοι που σαπίζουν σε ένα λατομείο..

Αλλά υπάρχει ελπίδα! Νάτος, έρχεται, ψεκάζει με Φρεσέρ! Διότι ΚΑΙ σε αυτό το πρόβλημα ο Μήτσος δίνει άμεσα τη λύση. Ο Μήτσος απαντά δυναμικά στο μόνο, κατά τη δική του αίσθηση, πρόβλημα που έχουν οι Τριπολιτσιώτες με τη χωματερή στον Άγιο Βλάση: στο ότι βρωμάει.

Ε, τώρα με τους ψεκασμούς, ο Άγιος Βλάσης, βοήθειά μας, θα μυρίζει άγρια ορχιδέα με μια εσάνς σανδαλόξυλου και πατσουλί.

Στον απαυτό μας λουλούδια και γύρω-γύρω μέλισσες, δηλαδή...

Μας μύρισε και μπαρούτι. Της... Βουλής των Φιλιππίνων κόντεψε να γίνει τις προάλλες στο ΔΣ και ανάθεμα αν καταλάβαμε για ποιον λόγο! Το είπε ο Νικολάκης: Αν αυτό είναι αυτοδιοικητικός πολιτικός πολιτισμός... Την άλλη φορά, μοιράστε ποπ-κορν και κόψτε εισιτήριο, να βγάλετε και κανένα φράγκο για τον Δήμο με το θέαμα!

Μας μύρισε και αδιαφορία... Εκεί στο Άστρος, είχε ανακοινωθεί η κατασκευή ράμπας ώστε οι συμπολίτες μας ΑμεΑ να απολαμβάνουν το μπάνιο τους όπως όλοι πρώτα από τον Δήμο και μετά από την Περιφέρεια που καπέλωσε τον Δήμο. Τι γίνεται; Το ξέχασαν αμφότεροι;..

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, κάποιοι με προσωπικά τους έξοδα γυρνάνε τον Νομό και είναι πανταχού παρόντες. Άλλοι, που έχουν και κρατικό χρήμα, πού γυρνάνε; Κάνουν τον άνεμο κουβάρι;..

Μυρίζομαι, επίσης, ότι αν δεν πάρει μπρος ο ΦΟΔΣΑ και δεν συνεδριάσει, θα πάρει η κυβέρνηση την κατάσταση στα χέρια της. Παιδάκια του ΦΟΔΣΑ, ετούτοι εδώ δεν αστειεύονται, αλλάζουν τη νομοθεσία και μετά αφήνουν τους άλλους να τρέχουν!

Μύρισε και το ξινισμένο φαγητό... Ο Γιαννάκης, μετά και τη βόλτα με τον Κυριάκο, το 'χει το χρίσμα στο τσεπάκι και τα μαγειρέματα των διάφορων καλοθελητών είναι πια για πέταμα, φοβάμαι.

Έχω να πω τούτο: Να κανονίζετε τις δουλειές σας όμορφα. Ο Τάσος να προσλάβει γραμματέα και να μην χρησιμοποιεί τον Σωτηράκη. Και κάποιοι να μην ζητούν να αλλάξουν τα γραμμένα και τα υπογεγραμμένα. Διότι scripta manent. Και εδώ την τιμάμε την υπογραφή μας.

Σοβαρευτείτε, για να σας αντιμετωπίσουν σοβαρά και τα Μέσα εκείνα που τα παίρνει σοβαρά ο κόσμος.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.