Μαρτυρίες και πλάνα από τον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους της ΠΑ στις Κολλίνες Αρκαδίας (vid)

Μαρτυρίες και πλάνα από τον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους της ΠΑ στις Κολλίνες Αρκαδίας (vid)

Αύγουστος 28, 2018 - 14:41
0 σχόλια

Γιαννακούρας: Δεν έχει απομείνει τίποτα από το αεροσκάφος

Το Arcadia Portal βρέθηκε στον τόπο της συντριβής του μοιραίου αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις Κολλίνες Αρκαδίας την Τρίτη 28 Αυγούστου.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από την Καλαμάτα και έπεσε στην περιοχή Περδικάρι, στα σύνορα Αρκαδίας-Λακωνίας.Σύμφωνα με μαρτυρίες, το σκάφος είχε αρχίσει να περιστρέφεται πολύ έντονα πολύ νωρίτερα από την ώρα της πτώσης στο έδαφος.

Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι ο πιλότος που σώθηκε, μόλις οι άνθρωποι που πρώτοι έτρεξαν στο σημείο και τον εντόπισαν τον αποδέσμευσαν από το αλεξίπτωτο, έτρεξε κατευθείαν στον τόπο της συντριβής, προκειμένου να αναζητήσει τον κυβερνήτη.

Κάτοικος του χωριού, αναφέρει ότι το αεροπλάνο πετούσε πολύ χαμηλά στο χωριό και οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν τον ήχο της πρόσκρουσης και είδαν τη φωτιά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε την πτώση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας στις Κολλίνες έσπευσε στο σημείο για να βοηθήσει, ως αρμόδιος, στη διάνοιξη οδών, όπως είπε, προκειμένου τα κλιμάκια της Πολεμικής Αεροπορίας να κάνουν τη δουλειά τους.
 
Όπως είπε σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης, ήταν ευτύχημα μέσα στην τραγωδία που από την ανάφλεξη δεν ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτή τη δύσβατη περιοχή, καθώς είχε βρέξει. Ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης είδε ότι από το αεροσκάφος δεν είχε απομείνει τίποτε, ενώ ο κυβερνήτης ο οποίος δεν εκτινάχθηκε, εντοπίστηκε στη θέση του νεκρός.
 

«Ο πιλότος που διεσώθη ήταν σοκαρισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Ο άτυχος περισυνελέγη από το Super Puma και μεταφέρθηκε στην Αθήνα. Είμαι σοκαρισμένος από την εικόνα, μιας και βρέθηκα στο σημείο της συντριβής. Δεν έχει απομείνει τίποτα, εκτός από ένα αλεξίπτωτο».

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Πλάνα και δηλώσεις από τον τόπο της τραγωδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.