Μάρτιν Τόνσο: Να βοηθήσω τα μέγιστα που μπορώ τον Αστέρα

Μάρτιν Τόνσο: Να βοηθήσω τα μέγιστα που μπορώ τον Αστέρα

Σεπτέμβριος 11, 2017 - 22:06
0 σχόλια

Ο Μάρτιν Τόνσο μετά από πολλές περιπέτειες είναι τελικά και επίσημα ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και δηλώνει έτοιμος για την νέα πρόκληση της καριέρας του με την κιτρινομπλέ φανέλα.

Στις πρώτες του κουβέντες ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης ο Αργεντινός άσος μίλησε για την οργάνωση και την σοβαρότητα που διακρίνει τους ανθρώπους της ομάδας και επίσης τόνισε θέλει να βοηθήσει τα μέγιστα που μπορεί για να πετύχει ο Αστέρας τον στόχο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρτιν Τόνσο

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η πρώτη εικόνα που έχω από την ομάδα είναι η πολύ καλή οργάνωση και η σοβαρότητα των ανθρώπων με τους οποίους μίλησα. Στο τέλος της σεζόν θέλω να χαμογελάμε. 

Παρακολούθησα τα πρώτα ματς της ομάδας. Είδα ότι η ομάδα έχει καλά στοιχεία, αλλά αυτό δεν έχει φανεί στα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι όσο περνούν οι μέρες, η εικόνα της ομάδας θα βελτιώνεται. Θα αρχίσω άμεσα προπονήσεις για να μπω στο κλίμα της ομάδας και να βοηθήσω τα μέγιστα που μπορώ. 

Γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας και έχω μιλήσει με πολλά από αυτά τα παιδιά. Πήρα εξαιρετικά σχόλια για το σύλλογο.

Με τον Isnaldo παίζαμε μαζί και μίλησα μαζί του. Γνωρίζω επίσης τον Matias Iglesias και τον Pablo Mazza". 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.