Μαρκόπουλος: Βραχνάς το νέο πειθαρχικό δίκαιο (photos+video)

Μαρκόπουλος: Βραχνάς το νέο πειθαρχικό δίκαιο (photos+video)

Οκτώβριος 22, 2014 - 15:11
0 σχόλια

Συνέλευση και εκλογές για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής για την διετία 2014-2016  ξεκίνησαν στις 12:00 και θα διαρκέσουν μέχρι τις 16:00. Έχουν κατατεθεί 4 ψηφοδέλτια με αυτό της ΔΑΚΕ με επικεφαλής τον κ. Μαρκόπουλο, της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών με επικεφαλή τον Μπουζιόπουλο, την Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Συνεργασία με επικεφαλή τον κ. Παπαχρόνη και τέλος με αυτό της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών με επικεφαλή τη κ.Οικονόμου.

Ο πρόεδρος κ. Μαρκόπουλος μίλησε στην κάμερα του Arcadia Portal για τα θέματα τα οποία τους απασχολούν και συζητήθηκαν στην συνέλευση όπως το νέο πειθαρχικό δίκαιο το οποίο είναι βραχνάς για τους εκπαιδευτικούς όπως ανέφερε καθώς δεν τους επιτρέπει να αφεθούν απερίσπαστοι στο εκπαιδευτικό τους έργο. Ένα άλλο θέμα είναι οι μηδενικές προσλήψεις και οι πολλές συνταξιοδοτήσεις που θα οδηγήσουν σε ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Μία από τις προκλήσεις τις οποίες θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νέο Δ.Σ είναι η αξιολόγηση και η αυτοαξιολόγηση όπως  μας ανέφερε ο πρόεδρος λέγοντας ότι δεν είναι αρνητικοί στην αξιολόγηση αλλά είναι αντίθετοι έτσι όπως την έχει οριοθετήσει το υπουργείο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκλογές εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.