Μαρκ Φερνάντεθ: Ήμουν συγκεντρωμένος και το πίστεψα

Μαρκ Φερνάντεθ: Ήμουν συγκεντρωμένος και το πίστεψα

Οκτώβριος 21, 2019 - 12:18
0 σχόλια

Στην σημασία των τριών βαθμών της νίκης στάθηκε ο σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης στην Νέα Μαρκ Φερνάντεθ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στα πρώτα του λόγια στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova.

Αναλυτικά

«Το πιο σημαντικό αν και είναι κλισέ φράση είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ηταν ένας αντίπαλος ο οποίος ήταν στην ίδια κατάσταση μ' εμάς, οπότε το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το τρίποντο. Φυσικά χαίρομαι για το γκολ αλλά το πιο σημαντικό είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε παίξει σε άλλα παιχνίδια πολύ καλύτερα και πιο θεαματικά. Με τον Πανιώνιο αυτό που μας ενδιέφερε πάρα πολύ ήταν το αποτέλεσμα, οπότε θέλαμε τη νίκη και όχι τόσο το θέαμα».
 
Για το γκολ που σημείωσε: «Aπό τη στιγμή που ακούστηκε το σφύριγμα για το φάουλ, ήμουν πολύ συγκεντρωμένος και πίστεψα ότι θα το χτυπήσω και θα καταλήξει μέσα. Οταν είσαι συγκεντρωμένος έχεις περισσότερες πιθανότητες να ευστοχήσεις στο φάουλ. Ετσι και έγινε». 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.