Μαρίνης: Προασπιζόμαστε τα δικαιώματα των εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας (vid)

Μαρίνης: Προασπιζόμαστε τα δικαιώματα των εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας (vid)

Δεκέμβριος 03, 2018 - 10:22
4 σχόλια

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Έπαυλις» στην Τρίπολη ο χορός του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας, με πολύ μεγάλη επιτυχία, με μια εξαιρετική ορχήστρα που ξεσήκωσε τον κόσμο να χορέψει ως πολύ αργά.

Στην κάμερα του Arcadia Portal μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας κ. Αγησίλαος Μαρίνης, ο οποίος αναφέρθηκε στον σκοπό του Συλλόγου, που δεν είναι άλλος από την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων:

«Ο Σύλλογος υπάρχει για να προασπίζεται και να παλεύει για τα εργασιακά δικαιώματα των υπαλλήλων, αλλά και για να κάνει δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι όλο και πιο δύσκολα. Εμείς εφέτος αναλάβαμε ως συμβούλιο. Τα συναισθήματα είναι τιμής και χαράς και ευθύνης».

Η αποψινή συνάντηση των εργαζομένων από όλους τους Δήμους μας δείχνει ότι μαζί με όλα τα ενεργά μέλη του Συλλόγου μας, θα τα καταφέρουμε.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μαρίνης: Δίπλα στον πολίτη οι εργαζόμενοι ΟΤΑ


4 Σχόλια

Χρήσιμο να βλέπουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα πώς ξεσκάνε από τη σκληρή δουλειά οι είλωτες των ΟΤΑ με την αβεβαιότητα στο κάθε βήμα τους.

Πάλι καλά που έκαναν τον χορό Σάββατο ...Γιατί κάτι πίτες ,κάτι αγιασμούς ,κάτι μαζώξεις τις κάνουν εντός ωραρίου ...

@13:46 Δεν κατάλαβα, γνωστέ και μη εξαιρετέε καραγκιοζάκο, θα πάρουν και την άδειά σου για να βγουν να διασκεδάσουν; Α ρε μπόγια, πόσο άργησες να μαζέψεις μερικούς τετραπέρατους χαχόλους του πληκτρολογίου..Στο κλουβί σου τώρα..Διάλειμμα τέλος!

Οσοι διασκεδάζουν την ώρα της εργασίας -με την έννοια ότι έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα- πως γεμίζουν τις υπόλοιπες ώρες τους;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.