Μαρία μου, ο λόγος σας συμβόλαιο!

Μαρία μου, ο λόγος σας συμβόλαιο!

Ιούνιος 03, 2019 - 20:30
2 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Όλα κι ολα! Στη Νέα Δημοκρατία, ο λόγος τους, συμβόλαιο! Οι άνθρωποι τηρούν τα λεγόμενά τους κατά γράμμα! Δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου.

Τον Φεβρουάριο έλεγαν όλοι ότι είχε πρυτανεύσει στο επιτελείο της ΝΔ μια κάποια λογική και τελικώς, παρά τη φημολογία, δεν θα συμπεριλαμβανόταν το όνομα του δημοσιογράφου -ο Θεός να τον κάνει- Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Ο πολυλογότατος κ. Μπογδάνος περιέφερε εαυτόν από κοπή πίτας εις κοπή πίτας, σερνάμενος από τον Άδωνι Γεωργιάδη, και διέδιδε παντού τότε ότι είχε πάρει το «ναι» για να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.

Η ΝΔ είχε αφήσει το πράγμα να αιωρείται. Ώσπου ο υπεφίαλος 40χρονος έκανε ένα τιτίβισμα κατά πώς συνηθίζει στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ αξίωνε να μπουν τανκς στην ΕΡΤ.

Έγινε ένα συμπούρμπουλο, έπεσαν όλοι να φάνε τον Κυριάκο, και η Μαρία Σπυράκη, που ήτο τότε εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, είχε δηλώσει: «Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ».

Με το που τελειώνει, όμως, ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών και των ευρωεκλογών, πρώτα-πρώτα το κόμμα ανακοίνωσε στα ψηφοδέλτια τον Μπογδάνο και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, αγαπημένους προβοκάτορες από το δημοψήφισμα κυρίως και δώθε, ως υποψήφιους βουλευτές.

Πάντως, ο Άδωνις τον είχε αναγγείλει στην κοπή πίτας-πάρτι υπερπαραγωγή που είχε δώσει.

Ψιτ, Κυριάκο, ο Άδωνις λύνει και δένει. Να του ζητήσεις να σου πει ποιες συμπεριφορές είναι, τελικά, ανεκτές στη ΝΔ.


2 Σχόλια

Α,χα,χα! Σιγά μην και δεν ήταν υποψήφιος ο Μπογδάνος! Σιγά μην και κρατήσει η ΝΔ τον λόγο της! Να μετρήσουμε δήθεν τάχα μου διαγραφές; Για θυμηθείτε τον Καμπόσο, ακόμα και τον Νίκα με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του το Πάσχα. Αυτοί ξεχνούν πολύ γρήγορα αλλά, κατά πως φαίνεται και το εκλογικό σώμα αδιαφορεί. Παίρνουμε ότι μας αξίζει αλλά το θέμα είναι ότι δεν αξίζουμε όλοι μας Μπογδάνους και λοιπά τσόλια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.