Μαντινειακός - Λεωνίδιο 0 - 0 (vid)

Μαντινειακός - Λεωνίδιο 0 - 0 (vid)

Ιανουάριος 07, 2017 - 18:14
0 σχόλια

Ο ψυχωμένος και άριστα διαβασμένος Μαντινειακός φρέναρε το νικηφόρο σερί του Λεωνιδίου υποχρεώνοντας το στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής και του δεύτερου γύρου της Α’ Αρκαδίας για το 2017.

Ο Μαντινειακός θα μπορούσε να πάρει και την νίκη καθώς στο 64ο λεπτό ο Θεοδωρακόπουλος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι στην κορυφαία ευκαιρία του αγώνα όπου στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε υπό έντονη χιονόπτωση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Λεωνίδιο να μπαίνει πιο δυνατά και να έχει ξεκάθαρη πρόθεση να πιέσει έχοντας την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα με τον Πιτ Κυρίο με το σουτ να απομακρύνεται από τον Γλένη. Στην συνέχεια ο Μαντινειακός ισορρόπησε και είχε δύο πολύ καλές στιγμές με την κοντινή κεφαλιά του Ρούμπου να περνά άουτ και στο λάθος  του Παναγιώτη Κυρίου με τον Γιαννούση να προλαβαίνει την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή.

Στην επανάληψη ο Μαντινειακός κέρδισε πέναλτι στο 63’ σε ανατροπή του Τζαβαλά από τον Παναγιώτη Κυρίο με τον Θεοδωρακόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια με την ομάδα του Γιάννη Αποστολόπουλου να χάνει την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα. Από κει και πέρα οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με τον Πιτ Κυρίο και οι γηπεδούχοι με τον Θεοδωρακόπουλο στις πιο καλές στιγμές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Μαντινειακό να γίνεται η πρώτη ομάδα στο εφετινό πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας που σταματά το Λεωνίδιο.

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση του Μαντινειακού με το Λεωνίδιο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Μαντινειακός-Λεωίιδο 0-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.