Μαντινειακός - Α.Ο. Τεγέας 0-0 (vid)

Μαντινειακός - Α.Ο. Τεγέας 0-0 (vid)

Οκτώβριος 15, 2017 - 19:45
0 σχόλια

Μαντιενιακός και Α.Ο. Τεγέας μετά από ένα συναρπαστικό και γεμάτο πάθος παιχνίδι μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας που είναι και ο πρώτος τους στο φετινό πρωτάθλημα στην αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας.

Το τελικό 0-0 δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα με βάση τις ευκαιρίες και τον ρυθμό του αγώνα μιας και στην μεγαλύτερη διάρκεια το παιχνίδι βρίσκονταν στην κόψη του ξυραφιού με τον Μαντινειακό να μάλιστα να έχει την μεγάλη ευκαιρία από το σημείο του πέναλτι στο 85’.

Ο Σπύρος Αποστολόπουλος κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πλαντζά μέσα στην περιοχή με τον κ. Βεργέτη να δείχνει την άσπρη βούλα με τον Τζαβαλά να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να είναι απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο. Ο κίπερ της Τεγέας που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης απέκρουσε με τα πόδια το πέναλτι ενώ μετράει και τρεις ακόμα σωτήριες επεμβάσεις με την μία εκ ων οποίων να βρίσκει και στο δοκάρι κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Μαντινειακός (Αποστολόπουλος): Παππάς, Δαύρος, Παπαδόπουλος, Ρούμπος, Γλένης, Τσάκος (Ζόγκολι), Φουρκιώτης, Μανδρώνης, Αποστολόπουλος (Χόντος), Μπούσγας, Παναγούλιας (Τζαβαλάς).

Α.Ο. Τεγέας (Χατζόπουλος): Κωνσταντόπουλος, Δελής, Σεφέρης, Πλαντζάς, Ηλιόπουλος, Βρούβας (Λεσάι), Ποντίκης (Κάραντι), Λάγκας, Μπέλτσος, Καραμπέτσος, Τσαλγιτζόπουλος (Δράνιας).

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Μαντινειακός-Α.Ο΄. Τεγέας 0-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.