Μαντάς: Στη λάσπη πρέπει να απαντάς

Μαντάς: Στη λάσπη πρέπει να απαντάς

Φεβρουάριος 27, 2019 - 18:43
0 σχόλια

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην τηλεόραση του Best απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Καμπύλης σε σχέση με τη θέση συγγενικού προσώπου του δημάρχου στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα, κατηγορώντας τον ότι προωθεί προγραμματικές συμβάσεις με τη συγκεκριμένη εταιρία για αυτόν τον λόγο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμπύλης σε συνέντευξή του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης είχε υποστηρίξει ότι ο σύζυγος της αδελφής του δημάρχου έχει θέση στην Αναπτυξιακή Πάρνωνα, συνεπώς ότι υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπογραφή μιας σύμβασης ύψους 260.000 ευρώ από την πλευρά του δημάρχου.

Ο κ. Μαντάς, ερωτηθείς σχετικά, απάντησε:

«Προσπάθησα με το που άκουσα τη συνέντευξη του Γ. Καμπύλη να παραμείνω ψύχραιμος και δήλωσα ότι δεν σχολιάζω. Αλλά, τελικά, πρέπει να απαντάς, επειδή από το ψέμα δεν πρέπει να μένει τίποτα. Συγγενικό μου πρόσωπο δεν έχει διευθυντική θέση στην Αναπτυξιακή, δεν έχει καν σύμβαση με την Αναπτυξιακή από τον Αύγουστο του 2018 και μετά η σύμβαση αφορούσε απολύτως συγκεκριμένο αντικείμενο, ως χημικός μηχανικός λειτουργούσε το εργαστήριο του βιολογικού καθαρισμού στο Άστρος και στο Λεωνίδιο. Αυτή η προγραμματική σύμβαση δεν έγινε παράνομα».

«Η συνεργασία του Δήμου με την Αναπτυξιακή δεν ξεκίνησε τώρα, υπάρχει χρόνια και έχει αποτελέσματα. Ο κ. Καμπύλης είπε ότι θα είχε στελεχώσει την Τεχνική Υπηρεσία για να μην έχει ανάγκη καμία Αναπτυξιακή. Αλλά η Υπηρεσία αυτή, όπως εγώ διαπίστωσα όταν ανέλαβα τον Δήμο, δεν μπορούσε να συντάξει μελέτες».

Αν κάποιοι νομίζουν ότι με το να πετούν λάσπη κάτι θα μείνει, εγώ δεν μπορώ ν ακολουθήσω.

«Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα δεν έχει καμία σχέση με τον γαμπρό μου από τον Αύγουστο του 2018. Κοινώς λεγόμενο είναι ότι οι Δήμοι είναι άντρα διαφθοράς. Κοινώς λεγόμενο είναι ότι οι Αναπτυξιακές είναι άντρα διαφθοράς. Όλοι οι Δήμοι; όλες οι Αναπτυξιακές; Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα έχει τρεις βασικούς μετόχους, τρεις Δήμους. Και αυτοί οι τρεις Δήμοι είναι πελάτες της. Είναι η δική μας εταιρία».

ΠΗΓΗ: astrosnews.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.