Μαντάς: Η Β. Κυνουρία δίνει στους τουρίστες αυτό που υπόσχεται

Μαντάς: Η Β. Κυνουρία δίνει στους τουρίστες αυτό που υπόσχεται

Ιούνιος 10, 2015 - 13:12
3 σχόλια

Η τοποθέτηση του Π. Μαντά στο ΔΣ Β. Κυνουρίας για τη Γαλάζια Σημαία

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Μαντάς τοποθετήθηκε επί του ζητήματος της μη απονομής Γαλάζιας Σημαίας για τις παραλίες του Δήμου. Όπως εξήγησε ο δήμαρχος κατά την εισήγησή του, αυτό που απασχολεί το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας δεν είναι η Γαλάζια Σημαία αυτή καθεαυτή, αλλά να συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις απόκτησής της και να προσφέρει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας το πακέτο διακοπών που υπόσχεται στους τουρίστες.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Μαντάς παρατήρησε ότι τη σημερινή εποχή ο τουρισμός δεν είναι μαζικός ούτε είναι η εποχή που ο κόσμος επισκέπτεται ένα μέρος για χάρη μιας σημαίας. Και υπογράμμισε ότι αυτό που έχει σημασία, είναι η ειλικρίνεια προς τον πελάτη. Ακολούθως, εμμέσως πλην σαφώς, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν ελήφθη Γαλάζια Σημαία.

«Δεν ασχολούμαστε με τη λήψη της πιστοποίησης, με τη λήψη της Γαλάζιας Σημαίας, αλλά με το να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις αυτής. Το προσπαθούμε; Ναι, το προσπαθούμε. Η ανακύκλωση είναι μια από αυτές τις προϋποθέσεις. Το είχαμε; Δεν το είχαμε. Το προσπαθούμε; Ναι, το προσπαθούμε. Η λειτουργία οργανωμένου δικτύου αποχετεύσεων είναι η δεύτερη παράμετρος. Το έχουμε; Όχι. Το προσπαθούμε. Η οργάνωση ώστε να μην υπάρχουν κατασκευές στις παραλίες. Το είχαμε; Όχι, δεν το είχαμε. Το προσπαθούμε; Ναι, το προσπαθούμε», ανέφερε ο κ. Μαντάς.

Μια σειρά από τέτοια θέματα, μας υποχρεώνουν να σκύψουμε σε αυτά τα προβλήματα και να μην τα κουκουλώνουμε κάτω από σημαίες γαλάζιες ή πράσινες,

ανέφερε, αναδεικνύοντας την ουσία του προβλήματος.

«Οι πραγματικές παροχές η παροχή ύπαρξης ναυαγοσωστών πιστοποιημένων θα συνεχίσει να εφαρμόζεται, είτε κοστίζει είτε όχι στον Δήμο», ανέφερε για τους ναυαγοσώστες στις παραλίες του Δήμου.

«Αυτό που διαφημίζουμε ότι διαθέτουμε, πραγματικά το έχουμε», είπε κλείνοντας. 


3 Σχόλια

Κοίτα μόνο να μην το προσπαθείς και του χρόνου και του παρα χρόνου και δεν δούμε αποτέλεσμα μέχρι τις επόμενες εκλογές που θα ξεκινήσει και πάλι η προσπάθεια....... Υ.Γ. Κλαδεύουμε καμιά αλμυρίθρα, κόβουμε κανένα φοινικόφυλλο, τοποθετούμε κάδους που τους αδειάζουμε καθημερινά, κάνουμε τις παραλίες μας προσιτές με καθαρούς δρόμους προς αυτές, φτιάχνουμε τους πύργους των ναυαγοσωστών για να μην κάνουν τους καλικάντζαρους να ανέβουν σε αυτούς, τοποθετούμε πέντε πινακίδες "προτροπής - απαγόρευσης" . Μικρά καθημερινά, με ελάχιστο κόστος πράγματα, που όμως κάνουν την διαφορά.

Θα χαλάσεις τις κατασκευές του κουμπάρου του κουμπάρου; Μην μας δουλεύεις! (δεν πιστεύω να είναι σύμβουλός σου!)... Μάζεψε τα αδέσποτα δίποδα και τετράποδα που λυμαίνονται τις παραλίες......... Έχουμε τις καλλίτερες παραλίες και τις Αγαπάμε..... Χαίρομαι που κάνετε χρήση της λέξης θα προσπαθήσουμε,έως πότε όμως....;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.