Μαντάς: Η ράμπα ΑμεΑ αναβαθμίζει τη Βόρεια Κυνουρία (vid)

Μαντάς: Η ράμπα ΑμεΑ αναβαθμίζει τη Βόρεια Κυνουρία (vid)

Αύγουστος 18, 2018 - 10:43
0 σχόλια

Ιδιαιτέρως χαρούμενος και ικανοποιημένος είναι ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της τοποθέτησης της πρώτης ράμπας για την πρόσβαση ΑμεΑ στη θάλασσα στην ακτή «Καλλιστώ» στο Παράλιο Άστρος που έλαβε χώρα την Παρασκευή 17 Αυγούστου.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η κοινωνία της Βόρειας Κυνουρίας είναι φιλόξενη και η εγκατάσταση της ράμπας αναβαθμίζει τον τόπο:

«Είμαστε εδώ από την αρχή της τοποθέτησης πριν από δύο ημέρες. Δημιουργήθηκε επιτέλους μια πύλη αξιοπρεπέστατης εισόδου για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και αναβαθμίστηκε η παραλία».

Μπορούμε πια να δείχνουμε σε όλους ότι η προσβασιμότητα των ατόμων με ειδικές ανάγκες είναι προτεραιότητα και στον δικό μας τον Δήμο.

«Ο Δήμος άμεσα θα αναλάβει τη λειτουργία του συστήματος, θα υπάρχουν πύλες που θα δώσουν την πληροφόρηση που είναι απαραίτητη.

»Φαίνεται ότι η τοπική κοινωνία αγκαλιάζει την προσπάθεια και δείχνουμε την εικόνα ενός φιλόξενου τόπου που ενδιαφέρεται για όλους. Ο Δήμος έχει ζητήσει τη χρηματοδότηση τεσσάρων ακόμα παραλιών και ευελπιστούμε του χρόνου να είναι σε χρήση.»

(ΠΗΓΗ: astrosnews.gr)

Video: 

Δήλωση δημάρχου κ. Μαντά για την ηλεκτρική ράμπα ΑΜΕΑ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.