Μανουέλ Λανθαρότε: Ένας «ταύρος» στα κιτρινομπλέ

Μανουέλ Λανθαρότε: Ένας «ταύρος» στα κιτρινομπλέ

Ιούλιος 04, 2015 - 15:04
0 σχόλια

Ο Μανουέλ Λανθαρότε είναι και επίσημα από το Σάββατο (4/7) ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης με την αρκαδική ομάδα να ολοκληρώνει με επιτυχία μία σπουδαία μεταγραφή.

Ελάχιστα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του (Δευτέρα 6/7) ο Αστέρας Τρίπολης με τον Λανθαρότε να αποτελεί το έκτο μεταγραφικό καλοκαιρινό απόκτημα μετά τους Γιάννου, Φούντα, Χαμντανί, Ντουντού και Δημούτσο βάζει ένα ακόμα πολύτιμο γρανάζι στην "μηχανή" του.

Ο Αστέρας Τρίπολης κινούμενος με άκρως μεθοδικό τρόπο στην μεταγραφική αυτή περίδο ενισχύεται με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ο Στάικος Βεργέτης είναι στην ευχάριστη θέση με την έναρξη της προετοιμασίας να βλέπει το ρόστερ του καταρτισμένο σε μεγάλο βαθμό.

Το Arcadia Portal.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του Ισπανού άσου του Αστέρα Τρίπολης Μανουέλ Λανθαρότε αλλά και τι μπορεί να προσφέρει στην νέα του ομάδα.

Προφίλ: Ο Μανουέλ Λανθαρότε είναι 31 ετών και έχει ύψος 1.78 εκατοστά. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε  στα τμήματα υπδομής της Μπαρτσελόνα αγωνιζόμενος εκεί από το 2002 εως το 2005 έχοντας συνολοκά 51 συμμετοχές και 12 γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί στη Γέιδα, στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, την Οβιέδο, την Σαν Αντρέου και τη Ατλέτικο Μπαλεάρες. Το 2010 μετακόμισε στην Εϊμπάρ όπου έκανε εξαιρετική σεζόν με 38 συμμετοχές και 11 γκολ ενώ την επόμενη διετία (2011-2013) φόρεσε τη φανέλα της Σαμπαντέλ μετρώντας 71 παιχνίδια και 23 γκολ. Στη συνέχεια ήρθε η Primera Division και η Εσπανιόλ αγωνιζόμενος εκεί από το 2013 εως και τα μέσα του 2015 με 17 συμμετοχές και 1 γκολ. Το τελευταίο εξάμηνο δόθηκε δανεικός από την Εσπανιόλ στην Αλαβές στην Segunda Division έχοντας 20 συμμετοχές και 3 γκολ.

Τι μπορεί να προσφέρει:  Ο αριστεροπόδαρος Ισπανός άσος είναι δεδομένο πως με την εμπειρία του και τις παραστάσεις του αγωνιζόμενος σε ένα από καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου όπως η Primera Division ανεβάζει την μεσοεπιθετική ποιότητα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Λανθαρότε μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στα δύο άκρα ενώ διακρίνεται για την πολύ καλή του τεχνική κατάρτιση, για τις "φαρμακερές" του σέντρες αλλά και για την συχνότητα που συνδέεται με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.