Μανιάς: Θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση

Μανιάς: Θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση

Ιούλιος 20, 2018 - 11:23
0 σχόλια

Ο Μιχάλης Μανιάς σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμοι για τους αγώνες που έρχονται με την Χιμπέρνιαν κάνοντας αναφορά επίσης στις προσωπικές του φιλοδοξίες, στον Σάββα Παντελίδη αλλά και στο κεφάλαιο Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Μανιάς

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Όλα κύλησαν ομαλά, δουλέψαμε αρκετά και ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα που αρχίζουν οι υποχρεώσεις μας. Εμείς κάναμε μόνο νίκες στην προετοιμασία, αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι κακό. Τα δύο φιλικά ήταν απέναντι σε καλές ομάδες και φάνηκε ότι είμαστε σε καλό δρόμο». 

Για τα ματς του δευτέρου προκριματικού γύρου του Europa League: «Η Χιμπέρνιαν έχει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα για να είναι η αντίπαλός μας, πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Προσανατολιζόμαστε προς το συγκεκριμένο αντίπαλο και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση». 

Για τις αλλαγές στο ρόστερ του Αστέρα: «Έγιναν πολλές αλλαγές, αλλά τα παιδιά που ήρθαν έχουν ποιότητα, προσαρμόζονται γρήγορα και αισιοδοξούμε πως θα μπουν γρήγορα στη φιλοσοφία του προπονητή. Όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Ο Αστέρας ανέκαθεν είχε ποιοτικούς παίκτες Έλληνες και ξένους. Υπάρχει ένα μείγμα και μια ισορροπία στο φετινό ρόστερ». 

Για τη συνεργασία με τον Σάββα Παντελίδη: «Είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πολλά πάνω στο ποδόσφαιρο. Δεν είχε την ευκαιρία μέχρι τώρα να το δείξει, παρά μόνο στον Ηρακλή που ήταν υπό διάλυση και τον έσωσε. Είναι πολύ οργανωμένος στη δουλειά του. Μας μεταδίδει μια ενέργεια που πιο πριν δεν την είχαμε. Έχουμε δεθεί πιο πολύ σαν ομάδα. Παρότι δεν αρχίσαμε καλά πέρσι, με την έλευση του κόουτς δεθήκαμε και γίναμε ομάδα». 

Για τις προσωπικές του βλέψεις: «Θέλω πρωτίστως να είμαι υγιής. Από εκεί και πέρα θέλω να βοηθώ την ομάδα με τα γκολ μου. Στόχος μου προσωπικός είναι να ξεπεράσω τα 12 γκολ που πέτυχε την περασμένη σεζόν». 

Για το αν τον βοήθησε η εμπειρία στη Βέστερλο: «Εκείνη την περίοδο δεν το είχα καταλάβει, γιατί δεν έπαιζα πολύ και αυτό δεν μου άρεσε, αλλά πιστεύω πως η συγκεκριμένη εμπειρία με βοήθησε». 

Για το αν θα έπαιζε ξανά στο εξωτερικό: «Θα ξανάφευγα στο εξωτερικό. Είδα το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνία και μόνο καλά πράγματα αποκόμισα από την παρουσία εκεί». 

Για την παρουσία του στην Εθνική: «Ήταν ένα παιδικό όνειρο και πραγματοποιήθηκε. Ελπίζω να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα μου, ώστε να μπορέσω να έχω ξανά την τύχη να κληθώ».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.