Μανιάς: «Σαν στο σπίτι μου στον Αστέρα»

Μανιάς: «Σαν στο σπίτι μου στον Αστέρα»

Μάιος 19, 2017 - 10:48
0 σχόλια

Σε μια ενδιαφέρον συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο Μιχάλης Μανιάς μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως είναι καταδικαστέα και πως αποτελούν θέμα κουλτούρας και νοοτροπίας μεταξύ της χώρας μας και του εξωτερικού.

Παράλληλα ο πρώτος σκόρερ με 10 γκολ του Αστέρα Τρίπολης μίλησε και για την παρουσία του στην αρκαδική ομάδα αναφέροντας πως είναι πολύ καλά παρά τις σειρήνες που υπάρχουν γι' αυτόν, για τα δύο χατ-τρικ που πέτυχε με Βέροια και Λάρισα, για τους υπόλοιπους φορ στην Ελλάδα αλλά και για την Εθνική Ελλάδος που αποτελεί ένα όνειρο προσωπικό για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Μανιάς στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Για τα γεγονότα της Λεωφόρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς έγιναν πράγματα τα οποία είναι καταδικαστέα, αλλά όχι πρωτόγνωρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα σχόλια είναι περιττά και δυστυχώς φοβάμαι πως θα ξαναδούμε έκτροπα στα ελληνικά γήπεδα. Προφανώς είναι θέμα κουλτούρας και νοοτροπίας. Κάτι που διαπίστωσα στην ολόγομινη παραμονή μου στο Βέλγιο. Δηλαδή για τους Βέλγους είναι μέσο διασκέδασης, ενώ για την Ελλάδα είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το περιγράψω».

Για την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης: «Στον Αστέρα αισθάνθηκα σαν το σπίτι μου και καταφέραμε με τα παιδιά να κλείσουμε ευχάριστα μια κακή χρονιά. Σειρήνες μπορεί να υπάρχουν με τα δέκα γκολ που πέτυχα όμως εγώ αισθάνομαι καλά στην ομάδα».

Για τα σέντερ φορ στην Ελλάδα: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλες απαιτήσεις και θέλουν ξένα σέντερ φορ. Υπάρχουν μεγάλοι Έλληνες σέντερ φορ όπως ο Μήτρογλου, ο Βέλλιος που παίζουν στην Ευρώπη, αλλά και άλλοι. Στην Ελλάδα εγώ και ο Γιακουμάκης μπορούμε να υπηρετήσουμε τη θέση. Το γκολ όμως είναι αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας». 

Για τα δύο χατ-τρικ που έκανε στο πρωτάθλημα: «Το πρώτο στη Βέροια που ήταν και αυθεντικό ήταν εκπληκτικό, επειδή το πέτυχα για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Το δεύτερο στη Λάρισα ήταν ουσιαστικό γιατί βοήθησε βαθμολογικά την ομάδα μου. Πάμε για το επόμενο».

Για την Εθνική ομάδα: «Η Εθνική είναι ένα όνειρο για όλους και μακάρι με τα δέκα γκολ που πέτυχα στον δεύτερο γύρο να προσελκύσουν την προσοχή των υπεύθυνων. Εγώ είμαι εδώ και η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.