Μάκης Χάβος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Μάκης Χάβος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Ιούλιος 30, 2016 - 15:00
0 σχόλια

Ευχαριστημένος τόσο από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του όσο και από την πορεία της προετοιμασίας δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Μάκης Χάβος αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Καμπούρ.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στον υπο δοκιμήν επιθετικό Σεντρίκ Γκοντό αλλά τονίζοντας πως αξίζει να του δοθεί η ευκαιρία αλλά και στον Νίκο Ιωαννίδη και την ενίσχυση στην θέση των φορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Χάβος

Για το παιχνίδι κόντρα στην Καμπουρ: «Δώσαμε το δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία και δώσαμε περισσότερο χρόνο στα παιδιά. Σε αγωνιστικό και τακτικό επίπεδο, είχαμε πολύ καλή εικόνα. Αρκετά κομμάτια που δουλεύουμε στις προπονήσεις, βγαίνουν στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα 65 λεπτά παιχνιδιού». 

Για τον Ιωαννίδη και τον επιθετικό που θα αποκτήσει η ομάδα: «Το πλάνο μας είναι να έρθει ένας φορ. Ο Ιωαννίδης ανταπεξέρχεται, είναι νέος, έχει καλή τεχνική, καλά τελειώματα, μπορεί να αγωνιστεί κι εκτός περιοχής και με πλάτη. Χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά από τον ίδιο». 

Για τον Σεντρίκ Γκοντό: «Είναι ένα νέο παιδί, έπαιζε στην Ιταλία, που είναι σημαντικό το πρωτάθλημα και έχει δείξει καλά στοιχεία. Δεν θέλω να βιαστούμε. Περιμένουμε να γίνεται όλο και καλύτερος. Αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία». 

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη διαμονή και τον τρόπο δουλειάς των ποδοσφαιριστών. Εχουμε πολλά οφέλη και υπάρχει ακόμη ένα φιλικό μία ημέρα πριν φύγουμε. Δείχνουμε καλά στοιχεία, όταν η αντίπαλος, που είναι ολλανδική ομάδα, κάνει το πρώτο σουτ στο 32', είσαι ευχαριστημένος». 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.