«Μάχες» με Τσικλητήρα και Φωστήρα για Παναρκαδικό και Δόξα

«Μάχες» με Τσικλητήρα και Φωστήρα για Παναρκαδικό και Δόξα

Απρίλιος 19, 2017 - 11:02
0 σχόλια

Παναρκαδικός και Δόξα Μεγαλόπολης ρίχνονται και πάλι στην μάχη για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν την προσεχής Κυριακή (23/4, 16:00).

Το τριφύλλι θα φιλοξενήσει στην Τρίπολη τον Τσικλητήρα Πύλου ενώ η ομάδα της Μεγαλόπολης που καίγεται πλέον για βαθμούς δοκιμάζεται στον Ταύρο κόντρα στον ιστορικό Φωστήρα.

Οι πράσινοι μετά την εντός έδρας ήττα και την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στο Λουτράκι θέλουν να ρεφάρουν το άσχημο αυτό αποτέλεσμα με νίκη κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου ο οποίος και αυτός έχει ανάγκη από βαθμό η βαθμούς για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Δόξα Μεγαλόπολης που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμη με το Ζευγολατιό έχει μπροστά της δύσκολο έργο κόντρα στον Φωστήρα που παρότι δεν έχει υψηλό βαθμολογικό κίνητρο διαθέτει μια ιδιαίτερα δυνατή έδρα και ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο.

Και οι δύο Αρκαδικές ομάδας έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τους δύο αυτούς αγώνες με τις προπονήσεις πια να οδεύουν προς την τελική τους ευθεία με τον Παναρκαδικό και την Δόξα Μεγαλόπολης να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τον Τσικλητήρα Πύλου και τον Φωστήρα αντίστοιχα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.