Μαχαιρίτσας και Μάργαρης αποθεώθηκαν από το κοινό της Τρίπολης (pics,vid)

Μαχαιρίτσας και Μάργαρης αποθεώθηκαν από το κοινό της Τρίπολης (pics,vid)

Οκτώβριος 22, 2017 - 10:14
6 σχόλια

Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου  στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο στην Τρίπολη.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, συνευρέθηκαν μουσικά χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές σε μια συναυλία – ταξίδι στις νότες του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού.

Το πρώτο μέρος της συναυλίας περιελάμβανε κλασικά τραγούδια από το ανεξάντλητο ρεπερτόριο του έντεχνου ελληνικού ρεπερτορίου, το οποίο εκτεινόταν από τον Μάνο Χατζιδάκι και την Μαρία Φαραντούρη

Οι ηλεκτρικές μπαλάντες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα συνευρέθηκαν με  τις μπαλάντες των αισθήσεων και των παραισθήσεων του Μάνου Χατζιδάκι σ’ένα ευαίσθητο πρόγραμμα με τον εξαίρετο κιθαριστή Π. Μάργαρη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συναυλία Μαχαιρίτσα , Μάργαρη


6 Σχόλια

Θα μπορουσατε να γραψετε οτι ειπαν Τραγουδια του Νικου Γκατσου επιτελους να δω αυτη η πολη ποτε θα μαθει να τιμα τους μεγαλους εθνικους ποιητες μας Καρυωτακη και Γκατσο,Μονο τον Θεοδωρακη στην Τριπολη θελουμε επειδη ειναι παγκοσμιος γνωστος και ουτε καν ειναι απο δω,Αντε και για τα κλαρινα ειμαστε πρωτοι μαζι με το Αγρινιο

Και μετά το τελος της εκδηλωσης ο λαβρεντης πηρε την jaguar και εφυγε και εσεις ειχατε δακρυσει απο τους στοιχους.

Φίλε μου δε θέλουμε μόνο το Θεοδωράκη επειδή είναι παγκοσμίΩς γνωστός. Ήδη έχει προαναγγελθεί από τη Χορωδία Τρίπολης αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο.

Αφιερώματα στο Γκάτσο γίνονται συνέχεια και κυριώτερα στη γενέτειρά του Ασέα κάθε καλοκαίρι, επίσης θυμάμαι τη θεατρική ομάδα, το σύλλογο φιλολόγων, τη χορωδία του Ορφέα, το 3ο γυμνάσιο, το Αττικό Ωδείο, το μουσικό σχολείο να τιμάνε με εκδηλώσεις τους τον Νίκο Γκάτσο. Καλό όμως είναι να πηγαίνουμε να τις βλέπουμε και μη λέμε αόριστα ότι δεν τιμάμαι τους "μεγαλους" της Αρκαδίας.

Ο ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΔΩΡΕΑΝ (ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ !!!! ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΜΩΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΗΤΣΙΟΣ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ !!! ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ???? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΥΛΙΚΟΙ ΡΕΜΠΕΤΕΣ !!!!!!

@ 2.00 Ο,τι αξίζει το πληρώνεις. Αν το πληρώνει άλλος και στο προσφέρει δωρεάν είσαι κακομαθημένος τζαμπατζής που πάντα θα κοιτάει τι είναι τζάμπα για να πάει και όχι τι αξίζει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.