Μαγικό γκολ με ντρίπλα «έπος» από τον Σεφερλή του ΠΑΟΚ Τρίπολης (vid)

Μαγικό γκολ με ντρίπλα «έπος» από τον Σεφερλή του ΠΑΟΚ Τρίπολης (vid)

Οκτώβριος 12, 2019 - 19:28
0 σχόλια

Η Δημητσάνα μπορεί να πήρε την νίκη που είναι και η πρώτη της στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης επί του ΠΑΟΚ Τρίπολης όμως ο Γιάννης Σεφερλής έκλεψε την παράσταση.

Ο νεαρός μεοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Τρίπολης στην πρώτη φάση του δευτέρου στο 48ο λεπτό κάνει την απόλυτη κίνηση από τα δεξιά και μέσα στην αντίπαλη περιοχή με μια επιτόπια ντρίπλα με ποδιά περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του αμυντικού της Δημητσάνας ολοκληρώνοντας την τρομερή αυτή προσωπική του φάση με ένα άριστο τελείωμα μειώνοντας στο σημείο εκείνο σε 3-2 για την ομάδα του.

Ο Γιάννης Σεφερλής είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα νέα παιδιά του Αρκαδικού ποδοσφαίρου μας χαρίζει μια καταπληκτική φάση τόσο σε έμπνευση όσο σε δημιουργία και τελείωμα που είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει viral.

Δείτε στο βίντεο την γκολάρα του Γιάννη Σεφερλή και την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" όλα τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι της Δημητσάνας με τον ΠΑΟΚ Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ντρίπλα με έπος και γκολάρα από τον Σεφερλή του ΠΑΟΚ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.