Μαγευτική βόλτα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου (pics,vid)

Μαγευτική βόλτα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου (pics,vid)

Ιανουάριος 02, 2020 - 12:50
0 σχόλια

Ξεκινήσαμε από την Τρίπολη με σκοπό να κάνουμε μια βόλτα και να θαυμάσουμε το χιονισμένο τοπίο του Μαινάλου.

Κατευθυνθήκαμε προς τον Καρδαρά και τον απόλυτο χειμερινό προορισμό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου στην καρδιά της ορεινής Αρκαδίας σε απόσταση 30 χλμ. από την Τρίπολη.

Η πυκνή χιονόπτωση και το ολισθηρό οδόστρωμα μας υποχρέωσε να τοποθετήσουμε αλυσίδες στο όχημα για να είναι η βόλτα μας ασφαλής και χωρίς προβλήματα.

Το λευκό τοπίο σε υψόμετρο 1.981 μέτρων μας αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο. Αν και αρκετά αυτοκίνητα κινούνταν στο δρόμο, τίποτα δεν μας πτόησε από το να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Φτάνοντας στο Χιονοδρομικό, είδαμε τους πρώτους σκιέρ να νοικιάζουν εξοπλισμό και να ξεκινούν τα κατεβάσματα από τις πίστες.

Τέλος ένας ζεστός καφές στο σαλέ, μας ζέστανε και μας χαλάρωσε.

Απολαύστε τη διαδρομή προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου μέσα από το βίντεο που ακολουθεί και δείτε τι θα συναντήσετε οδηγώντας ανάμεσα στα χιονισμένα έλατα! Μια διαδρομή που αξίζει να την κάνετε αυτές τις ημέρες και να απολαύσετε το λευκό τοπίο του Μαινάλου!

Μην ξεχνάτε να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς υπάρχει πάγος στον δρόμο και η χιονόπτωση συνεχίζεται, και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Bόλτα στο χιονοδρομικό Μαινάλου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.