Μάγεψε η Μελίνα Κανά στο Φεστιβάλ Λάδωνα (vid)

Μάγεψε η Μελίνα Κανά στο Φεστιβάλ Λάδωνα (vid)

Αύγουστος 13, 2017 - 10:22
4 σχόλια

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΔΩΝΑ που διοργάνωσε ο Δήμος Γορτυνίας στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

Αρκετός ο κόσμος, αν ληφθεί υπ όψη το πλήθος μεγάλων εκδηλώσεων που εξελίσσονταν ταυτόχρονα στα χωριά της Γορτυνίας. Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν σας προσφέρουμε μια εκτεταμένη παρουσίαση της συναυλίας.

''ΜΑΓΕΨΕ'' τον Λάδωνα η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ και το εξαιρετικό μουσικό συγκρότημα που την πλαισίωνε.
Η παραλίμνια περιοχή ημέρεψε με τις μελωδίες της Μελίνας και τους υπέροχους ήχους των μουσικών οργάνων.
Επιλεκτικό το κοινό έδωσε στην καλλιτέχνιδα τον παλμό που δικαιούταν για να ολοκληρωθεί το μήνυμα που αντήχησε στα γύρω βουνά, και έφτασε μέχρι τον ουρανό.

Μια Ιδιαίτερη Μελίνα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος της εικονοληψίας. Μια συνέντευξη όχι σαν τις άλλες,αλλά διαφορετική.

Απολαύστε στην εικονοληψία του συνεργάτη μας κ. Νίκου Τρουπή την νύχτα των ...παραλίμνιων αστεριών !

Video: 

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ ΛΑΔΩΝΑΣ 2017 ARCADIA PORTAL by trounikos

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ ΛΑΔΩΝΑΣ ARCADIA PORTAL by trounikos


4 Σχόλια

τι κακό είναι αυτό με τον λάδωνα; Πάντα στις εκδηλώσεις δεν πατάει άνθρωπος και κάθε χρόνο αυτοί το βιολί τους, τις ακριβότερες εκδηλώσεις εκεί τις κάνουν! Τεράστια επιτυχία! Οι κουκουβάγιες και οι αλεπούδες έμειναν καταενθουσιασμένες!Δεν βλέπουν οτι δεν τραβάει το πράγμα με αυτή την λίμνη γενικός; Λεφτά πεταμένα στα νερά της...

Γιά ανθρώπους επιπέδου εκδηλώσεις. Κάτσε με τα γίδια και παίξε την φλογέρα σου. Για σένα θα φέρουν Καραγκιόζη. Μα γελάσεις μιά στάλα. Εκεί κάτι θα καταλάβεις.μη προσβάλλεις όμως τον κόσμο που πήγε στην υπέροχη αυτή εκδήλωση !!!

Δηλαδή αυτοί που πήγαν δεν ήταν άνθρωποι ; Ζώα είναι ; Για μαζέψου λίγο!! Ντροπή !

Δεν περιμένω απο τον Δήμο αγαπητέ μου για να δω αξιοπρεπή θεάματα και πολιτιστικές εκδηλώσεις, και πολύ ψηλά την μύτη εχεις...Γιατί αν δεν ήσουν ανίδεος και ξεφτοκουλτοτριαρης θα ήξερες οτι και ο καραγκιόζης ειναι Μεγάλη μορφή έκφρασης του λαϊκού αισθήματος... Υ.γ Η εκδήλωση πραγματικά πολύ ωραία αλλα σε σχέση με το κόστος τής δεν έπρεπε να γίνει εκει περα...ειναι σαν να δαπανήθηκαν για καθε θεατή τουλάχιστον 150€.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.