Μαγειρέματα από Τρίπολη στο «Blind taste» (vid)

Μαγειρέματα από Τρίπολη στο «Blind taste» (vid)

Μάιος 23, 2017 - 11:40
0 σχόλια

Σπαγγέτι από δίκοκο σιτάρι με ψαρονέφρι θα μαγειρέψει σήμερα ο Κώστας Παλυβός από την Τρίπολη στην εκπομπή μαγειρικής BlindTaste του Star.

Ο Κώστας από την Δευτέρα 22 Μαΐου διαγωνίζεται στην εκπομπή μαγειρικής BlindTaste του Star και μαγειρεύει μαζί με άλλους 3 διαγωνιζόμενους καθημερινά πάνω σε μία συνταγή, που θα τους αναθέτει ο Σάββας Πούμπουρας.

Με την ολοκλήρωση του πιάτου ο Σάββας Πούμπουρας όχι μόνο σχολιάζει το κάθε πιάτο, αλλά θα δίνει κι έναν έξτρα βαθμό για το στήσιμο – διακόσμηση πιάτου (food styling). Η βαθμολογία ορίζεται από το 0 έως το 2.

Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι τρεις παίκτες μεταφέρονται στο «master booth» έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παρακολουθούν μέσω οθόνης τις βαθμολογίες, που βάζει ο συμπαίκτης τους στο χώρο της γευσιγνωσίας, ένας χώρος, που τους επιτρέπει… να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους επί της βαθμολογίας και όχι μόνο!

Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι, με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την…ωμή αλήθεια!

Στη συνέχεια, ο Σάββας Πούμπουρας δοκιμάζει και βαθμολογεί την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Την τελευταία μέρα, την ημέρα του τελικού, οι παίκτες βαθμολογούν από το 0 μέχρι το 10.
Ο παίκτης, που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τρεις νέους συμπαίκτες για μία ακόμη εβδομάδα διεκδικώντας 1.000 ακόμη ευρώ!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Τριπολιτσιώτη μάγειρα…

Video: 

#BlindTaste - trailer Τρίτη 23.5.2017


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.