Λυσίκατος: Σημαντική συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη Νότια Κυνουρία (pics)

Λυσίκατος: Σημαντική συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη Νότια Κυνουρία (pics)

Οκτώβριος 02, 2018 - 18:23
0 σχόλια

Μια πολύ σημαντική συνάντηση για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Νότιας Κυνουρίας με επίκεντρο την αναζήτηση και την εφαρμογή βιώσιμων λύσεων που θα προσφέρουν στον τόπο την υποδομή η οποία θα στηρίξει κάθε προσπάθεια ανάδειξης των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του είχαν την Τρίτη 2 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος και ο γενικός διευθυντής της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα Μαρίνης Μπερέτσος στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Λυσίκατος: «Ολοκληρώσαμε μια πολύ σημαντική συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα της Αναπτυξιακής και του Δήμου μας. Ο υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης (φίλος απ τα παλιά...) είναι γνώστης των θεμάτων των αναπτυξιακών και στηρίζει έμπρακτα την δουλειά και την αποτελεσματικότητά μας! Με τον Γενικό Γραμματέα κ. Χαράλαμπο Κασίμη επικεντρωθήκαμε στο ζήτημα των σφαγείων, όπου και προετοιμάζουμε μια βιώσιμη και λειτουργική λύση!».

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.