Λυσίκατος: Ήρθε η ώρα της κεντρικής αγοράς Λεωνιδίου

Λυσίκατος: Ήρθε η ώρα της κεντρικής αγοράς Λεωνιδίου

Οκτώβριος 10, 2018 - 12:43
0 σχόλια

Η ανάπλαση της κεντρικής αγοράς Λεωνιδίου είναι το επόμενο βήμα της δημοτικής αρχής Νότιας Κυνουρίας. Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος Χαράλαμπος Λυσίκατος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς προετοιμάζεται η πρόταση για την ανάπλαση του δεόμου και των όψεων των καταστημάτων στο πλαίσιο της δράσης «Ανοικτά Κέντρα ΕΜπορίου»:

«Ήρθε η ώρα της κεντρικής αγοράς Λεωνιδίου!!!

»Προετοιμάζουμε την πρόταση μας, για μια συνολική ανάπλαση του δρόμου και των όψεων των καταστημάτων και παράλληλα την χρήση έξυπνων εφαρμογών.

»Στις αρχές Νοεμβρίου υποβάλουμε πρόταση χρηματοδότησης στην νέα Δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του ΕΠΑνΕΚ η οποία στοχεύει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική».

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.