«Λύμπε» κερνάει, «Λύμπε» σκοράρει - Tο γκολ για σεμινάριο του Παναρκαδικού (vid)

«Λύμπε» κερνάει, «Λύμπε» σκοράρει - Tο γκολ για σεμινάριο του Παναρκαδικού (vid)

Ιανουάριος 28, 2019 - 11:20
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός πραγματοποιώντας την καλύτερη του εφετινή εμφάνιση κέρδισε με 5-0 τον Αστέρα Βλαχιώτη στην Τρίπολη για την 16η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας παίρνοντας ουσιαστικά μια πολύτιμη νίκη σε ένα παιχνίδι με την μορφή και τον χαρακτήρα του τελικού.

Οι πράσινοι κατά διαστήματα έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο ταλαιπωρώντας σε μεγάλο βαθμό την άμυνα της Λακωνικής ομάδας με τον Θανάση Στάικο να κάνει ιδανικό ντεμπούτο στον πράσινο πάγκο και τον ίδιο με τους ποδοσφαιριστές του να κερδίζουν το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Το πιο όμορφο από τα πέντε συνολικά γκολ που πέτυχε ο Παναρκαδικός στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Βλαχιώτη ήταν ίσως το τέταρτο το οποίο ξεκινάει από την πράσινη άμυνα με κλέψιμο και καταλήγει με ταχύτητα και σωστές συνεργασίες στον χώρο σε μια άριστα εκδηλωμένη κόντρα επίθεση.

Ο Καναβέτας κλέβει την μπάλα σχεδόν στο άουτ της ομάδας του και αμέσως παίζει με μία τον Νίκο Λυμπερόπουλο που έχει γυρίσει αρκετά πίσω για να υποδεχθεί την μπάλα, αυτός αφού πρώτα αδειάζει έναν αντίπαλο αλλάζει την μπάλα με τον αδερφό του Δημήτρη στον κεντρικό άξονα όπου τροφοδοτεί με την μία τον Αρτούρ Καρβάλιο στα αριστερά. Ο Βραζιλιάνος συγκλίνει, μετράει τις επιλογές του και παίζει κάθετα τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο που έχει κάνει την κίνηση και έχει πατήσει περιοχή κόβοντας (ξανά με την μία) και την κατάλληλη στιγμή στον αδερφό του Νίκο όπου και αυτός έχει πάρει όλο τον χώρο και με ένα απλό άγγιγμα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0 στο 54'.

Κόντρα επίθεση για σεμινάριο από τον Παναρκαδικό με την μπάλα να αλλάζει με μεγάλη ταχύτητα και με λίγες επαφές οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Σταικου να εκμεταλλεύονται όλο τον χώρο που βρήκαν μπροστά τους πιάνοντας και χτυπώντας στην κυριολεξία ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος του Δημήτρη Λυμπερόπουλου (μετά από καιρό) στον αγωνιστικό χώρο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου έδωσε πνοή και μεγαλύτερη ευελιξία στην πράσινη μεσαία γραμμή με τον έμπειρο μέσο να βοηθά στην κυκλοφορία και στην σωστή ανάπτυξη της ομάδας του.

Για τους λάτρεις και τους γνώστες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου το γκολ με την σφραγίδα των αδερφών Λυμπερόπουλου αποτελεί σήμα κατατεθέν τους καθώς οι δύο τους συνεργάζονται με κλειστά μάτια σε μια κλασική κίνηση που αρέσκονται να κάνουν παίζοντας κατά μέτωπο από τον κεντρικό άξονα. 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr «Λύμπε» κερνάει, «Λύμπε» σκοράρει - Tο γκολ για σεμινάριο του Παναρκαδικού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.