Λυκουρέντζος: Ξεκινώ τον αγώνα υπεράσπισης της ηθικής μου ακεραιότητας

Λυκουρέντζος: Ξεκινώ τον αγώνα υπεράσπισης της ηθικής μου ακεραιότητας

Φεβρουάριος 22, 2018 - 09:23
8 σχόλια

Η συμπαράσταση των πολιτών στον πρώην υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο ο οποίος φέρεται ως εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο της Novartis και παραπέμπεται, τελικώς, μαζί με άλλα εννέα πρόσωπα, όπως αποφάσισε χθες η Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ύστερα από μαραθώνια συνεδρίαση, εκφράζεται μέσω θερμών μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Λυκουρέντζος σε μήνυμά του διατρανώνει την αθωότητά του και δηλώνει ότι ξεκινά τον αγώνα για την υπεράσπιση της ηθικής του ακεραιότητας:

«Σας ευχαριστώ θερμά για την ολόθερμη και συγκινητική συμπαράστασή σας.

»Η σχέση εμπιστοσύνης, η οποία δεν κερδίζεται με τα λόγια, σε μια ανοιχτή και ελεύθερη κοινωνία αλλά μόνον με τη συμπεριφορά του καθενός μας στον δημόσιο βίο, δεν ξεφεύγει ούτε παρερμηνεύεται από το αλάνθαστο αισθητήριο των πολιτών.

Επαναλαμβάνω: δεν υπάρχει τίμημα με το οποίο μπορεί να εξαγοραστεί η συνείδησή μου.

»Ξεκινώ τον αγώνα για την υπεράσπιση της τιμής μου και της ηθικής μου ακεραιότητος. Θα φθάσω μέχρι τέλους, όσος κόπος και χρόνος αν απαιτηθούν».


8 Σχόλια

09.45 Δεν μας ενδιαφέρει αν πείστηκες εσύ και όποιος άλλος χαχόλος, μας ενδιαφέρει που γνωρίζουμε το ήθος και την ακεραιότητά του όλοι εμείς, που μας τιμά με τη φιλία του όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής διαδρομής του...Το τί πιστεύεις εσύ και οι όμοιοί σου, μας αφήνει παγερά αδιάφορους...

ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ.ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ.

Οταν δουλευες σαν βιομηχανικος εργατης.... Αν δουλευες .....δεν ηξερες τα προβληματα της ΕΑΒ ;;; τοσα χρονια πολιτικαντης δεν βοηθησες να παει μπροστα...ουτε ο τοπος ουτε η παιδεια η η υγεια γιατι εσεις πατε σε πριβε νοσοκομεια ενω ο απλος λαος ......

Ανδρεα εισαι τελειωμένος πολιτικα. Παρτο αποφαση και εσυ και τα τσιρακια σου που γραφουν τα σχόλια. Αν δεν ειναι το ίδιο τσιρακι. Καλο ταξιδι .

22.00 Πιες το ξυδάκι σου τώρα εσύ και τουμπέκα, που βγαίνετε να μιλήσετε όλα τα ξεπεσμένα και τελειωμένα πασόκια. Και μάθε να βάζεις και 'κανα τόνο στις λέξεις, αγράμματε. Ξέρεις, εκείνα τα σημαδάκια πάνω από τα γράμματα...

22:00,Αγαπητέ ο Ανδρέας δεν έχει ανάγκη από τσιράκια γιατί έχει αληθινούς φίλους,λυπάμαι αν σε απογοητεύω αλλά είναι αλήθεια.Άρα κράτα την χολή που στάζεις,χωρίς λόγο,μπορεί να σου χρειαστεί κάπου παρακάτω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.