Λυκουρέντζος: Ούτε στην Αρκαδία ούτε στη Β Αθηνών υποψήφιος

Λυκουρέντζος: Ούτε στην Αρκαδία ούτε στη Β Αθηνών υποψήφιος

Ιανουάριος 23, 2018 - 14:39
14 σχόλια

Τον περασμένο Ιούνιο ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ένας πολιτικός που έχει διαγράψει μια μακρά πορεία στην Αρκαδία αλλά και στην Ελλάδα με τη Νέα Δημοκρατία, επέλεξε τα γραφεία της ΝΟΔΕ στην Τρίπολη για να ανακοινώσει την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές.

Σήμερα, απαντώντας σε διάφορες πληροφορίες που τον θέλουν να θέτει εκ νέου υποψηφιότητα και μάλιστα στη Β' Αθηνών, διέψευσε τις φήμες:

«Παρά το γεγονός πως έχει ανακοινώσει πως έχει κλείσει τον κύκλο του στην πολιτική, πληροφορίες θέλουν τον Αρκά πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέντζο να του έγινε πρόταση από το κόμμα να μετακινηθεί στην μεγαλύτερη εκλογική Περιφέρεια της χώρας τη Β' Αθήνας, λόγω του μεγάλου ποσοστού Αρκάδων ψηφοφόρων στην περιοχή.

»Ο ίδιος, αρνήθηκε τονίζοντας ότι έχει πάρει την απόφασή του να αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό πολιτική και συγκεκριµένα να µη θέσει υποψηφιότητα ούτε στην Αρκαδία ούτε οπουδήποτε αλλού», γράφει το moriasnews.gr.

Σημειωτέον ότι ο κ. Λυκουρέντζος είχε ξεκαθαρίσει ήδη από τον Ιούνιο ότι δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης.

 


14 Σχόλια

Τα απογονίδια είτε ψηφίζουν ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο πράγμα.Απόδειξη ότι στο Σκοπιανό έχουν ακριβώς την ίδια θέση.Άλλωστε ότι και να μας πει ο Λυκουρέντζος δεν πρόκειται να τον ακούσουμε γιατί δεν είμαστε πρόβατα.Ξέρουμε τι θα κάνουμε.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει το Βατοπαίδι. Εγγυημένη άφεση καραμανλικών αμαρτιών δια της συριζαίϊκης ανοχής

Να μας πει ξεκάθαρα την γνώμη του για την χρήση του όρου "Μακεδονία" από τους γείτονες, γιατί πολύ μας τα μασάει ο Πρόεδρος.

εσύ βούρκωσες, άλλοι σκοτώθηκαν, χάσαν τα πόδια τους για την Μακεδονία, στο μέλλον κάποιοι θα χασουν την ζωή τους (γιατι πάλι θάχουμε ντράβαλα με τους προδοτες που κυβερνάνε) , άλλοι θα πάρουν τρελόχαρτο. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα............

Στο καλό κ. τέως υπουργέ & βουλευτή,χαιρετισμούς στον κ. Αντώνη τον μνημονιακό! & στον κ. Ραιχενμπάχ!

ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΟΝΟ,ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

Για την πουλημένα πλέον Ελλάδα του Ραιχεμπαχ και του Φουχτεν δεν διακρίζετε αλλα κάνετε φασαρία για μια χούφτα βλαχοαλβανους που οι Αμερικάνοι θέλουν να τους βαφτησουν άνω κάτω νέα, πέρα δώθε,μοντερνα,ρουστικ Μακεδονία. Βρυκόλακας της ιστορίας, άσχετοι, αγράμματοι.

ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ... ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

Κάπου άλλου θα του έχουν ταξει ,μην παει στας Ευρώπας να κανει παρέα του Αβραμοπουλου !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.