Λυκουρέντζος: Νίκη της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα της νέας γενιάς

Λυκουρέντζος: Νίκη της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα της νέας γενιάς

Ιούνιος 10, 2019 - 20:40
3 σχόλια

Οι Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι η αφετηρία της επιστροφής της Ελλάδος στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης,με διακυβέρνηση τολμηρών αλλαγών και φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων αλλα με γνώμονα τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και κυρίως την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων.

Εύχομαι στον Πρόεδρο κ.Κυριάκο Μητσοτάκη λαμπρη νίκη,ισχυρή,αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία,για την Ελλάδα της νέας γενιάς με οικονομική ανάπτυξη,νέες θέσεις εργασίας και κοινωνική δικαιοσύνη.


3 Σχόλια

ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ Το παει ο Αντρικος θελει ...... παλι να σωσει την Αρκαδια .....και την Ελλαδα.και να στρωσει ενα καινουργιο αυριο ....για την νεολαια.. αρε μαυρογιαλουροι.....

Να δουμε τον δεινοσαυρο REX Kolotumbas με τις δακρυβρεχτες δηλωσεις περι αποχωρησης να ξαναβαζει για βουλευτης να γελασει και το παρδαλο κατσικι. Σε εστειλε ο κοσμος σπιτι σου φτανει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.