Λυκουρέντζος: Κάναμε έντιμο προεκλογικό αγώνα (video)

Λυκουρέντζος: Κάναμε έντιμο προεκλογικό αγώνα (video)

Ιανουάριος 30, 2015 - 13:37
11 σχόλια

Ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος σήμερα 30/1 σε συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης με μια λιγόλογη ανακοίνωση ευχαρίστησε τον αρκαδικό λαό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και αναφέρθηκε στον προεκλογικό του αγώνα, κατά τον οποίον, όπως είπε, τίμησε τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον έντιμο προεκλογικό του αγώνα, σε έναν αγώνα «χωρίς συμφέροντα, χωρίς εξαρτήσεις», κατά τον οποίον δικαιώθηκε η ακεραιότητα και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια. Ο κ. Λυκουρέντζος δεν δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει

Η δήλωση του πρώην Υπουργού, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, έχει ως εξής:

«Ευχαριστώ τον Αρκαδικό λαό για την εμπιστοσύνη του στην Νέα Δημοκρατία. Τίμησε την παράταξή μας, με ένα από τα δέκα υψηλότερα ποσοστά στην Ελλάδα. Πολλές φορές υπό το βάρος της κρίσης, πήραμε επώδυνες αποφάσεις με βαρύ, οικονομικό, κοινωνικό αλλά και πολιτικό κόστος.

Ήταν επιβεβλημένο και όχι επιθυμητό.

Τώρα είναι επίσης επιβεβλημένο με τη δύναμη των αξιών και των αρχών, τις οποίες μας κληροδότησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να αναδείξουμε το δημοκρατικό, φιλελεύθερο και κυρίως λαϊκό χαρακτήρα της Νέας Δημοκρατίας. Να επιστρέψουμε στην άφθαρτη ιδεολογία μας χωρίς τις αλλοιώσεις των τελευταίων ετών.

Ευχαριστώ τον ασυμβίβαστο Αρκαδικό λαό, των ελευθέρων και ανυπότακτων συνειδήσεων, για την αταλάντευτη στήριξή του στην υποψηφιότητά μου.

Μετά από έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα, μακριά από συμφέροντα και εξαρτήσεις, προχωράμε σταθερά μαζί, μέχρι την οριστική δικαίωση της πολιτικής μας στρατηγικής, για την Ελλάδα και την Αρκαδία.

Η ακεραιότητα στην πολιτική, είναι πεποίθηση μας, λόγος και τρόπος μετοχής στον δημόσιο βίο».   

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Ανδρέας Λυκουρέντζος για το αποτέλεσμα των


11 Σχόλια

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΔΙΔΑΓΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

δεν είπε κανεις ανηθικο τον αντρεα που έχει κανει ολοκληρη καμπανια για την ηθικότητα και την ακεραιότητα κτλ κτλ. Ανίκανος ήταν απλά. Πήρε υπουργείο και δεν εκανε τίποτα... τίποτα ομως. Ναιναις που λέμε και στο χωριό μου χωρίς ουσία ήταν. Στο καλό αντρίκο. Να μας γράφεις

Και του χρόνου. ... το πήρες το μήνυμα σου η μπονζουαρια της Τρίπολης και οι κουμπάροι σου δεν τα κατάφεραν

ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΠ΄ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΕΡΓΟ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

ΑΝΤΙΟ ΑΝΤΡΙΟΥ!!!!!! ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΠΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΤΕ. ΜΑΣ ΗΠΙΑΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!!!

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ!!!!

Ούτε μια κουβέντα για τον Βλάση που θα είναι ο επόμενος εκρόσωπός μας στη Βουλή?? Καθόλου πολιτικό ήθος πια? Ο Βλάσης τουλάχιστον ευχαρίστησε δημόσια τον απερχόμενο βουλευτή Λυκουρέντζο...

ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ;ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.-

Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ.ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΑΠ ΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ

Η ΤΕΡΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ;ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ,Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ....ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.