Λυκουρέντζος: Εκβιαστές οι ανώνυμοι bloggers (video)

Λυκουρέντζος: Εκβιαστές οι ανώνυμοι bloggers (video)

Σεπτέμβριος 03, 2014 - 11:22
5 σχόλια

Στην ομιλία του στη Βουλή ο βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λουκουρέντζος για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αναφέρθηκε στους ανώνυμους bloggers που εκμεταλλεύονται την ελευθερία του διαδικτύου και τη δημοκρατία της Ελλάδος και φτάνουν στο σημείο ακόμα και να εκβιάζουν πολιτικούς.

Ο κ. Λυκουρέντζος ρώτησε τους υπουργούς ποια μέριμνα αναλαμβάνουν για τις επιθέσεις που γίνονται ακτά όλων των συναδέλφων της Βουλής από τους όποιους εκβιαστές και κατ' επάγγελμα συκοφάντες σε βάρος όλων. Τόνισ εότι θα πρέπει να προστεθεί μία διάταξη που θα λέει τον κατά νόμο υπεύθυνο για τους ανώνυμους bloggers.

Εκτρέφουμε εκβιαστές με την ανοχή του κράτους;

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του κ. Λυκουρέντζου από το enikos.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Ομιλία Λυκουρέντζου


5 Σχόλια

Το κράτος είναι ένα ρόπαλο στα χέρια του για να ανοίγει τα κεφάλια όσων αντιδρούν, κατηγορώντας τους κι από πάνω ότι είναι εκβιαστές. Τόση ξεδιαντροπιά. Αυτός και οι φίλοι του εκβιάζουν εξ ορισμού μια ολόκληρη κοινωνία και έχει το θράσος να μιλάει για ανώνυμους bloggers που εκβιάζουν υπουργούς και βουλευτές. Ξεφτίλα. Ναι, ξέρω, οι διαχειριστές, τα ίδια σκατά, θα ζητήσουν ονοματεπώνυμο και διεύθυνση για να δημοσιεύσουν το σχόλιό μου.

Εμείς σας έχουμε εκβιαστές Αντρέα μέσα και εξω από τη Βουλή. Χωρις να αισθάνεστε τύψεις και ενοχές για τα μέτρα εξαθλίωσης που παίρνετε για τους Έλληνες. Τι θέλεις δηλαδή? Εσυ να μπορείς να μας θάψεις ζωντανούς και ανήμπορους άμα αρρωσταίνουμε κι εμείς να μη μπορούμε ούτε να διαμαρτυρηθούμε δημόσια ? Που σε σπουδάσανε ρε φίλε τα κομματικά σου όργανα? Άντε άσε μας που έχεις θράσος και βγαινεις στο γιαλι με όλες τις αναίσθητες παρλάτες σου.

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.........Κοιτάξτε αυτό.... http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/490674/to-nato-anagnorizei-se-episimi-teleti-ta-skopia-os-makedonia

Κύριε Λυκουρέντζε δεν θα έχετε μόνο εσείς βήμα για να εκφράζεστε. Χρειαζόμαστε και άλλοι. Αυτό είναι δημοκρατία. Από έκει και πέρα είμαστε νοήμονες άνθρωποι και καταλαβαίνουμε αν αυτοί που μιλάνε -βουλευτές ή bloggers- λένε μπούρδες. Ως βουλευτής πρέπει να ασχολείστε με σοβαρότερα θέματα και όχι με τους bloggers.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.