Λυκουρέντζος: Δεν είμαστε όλοι βουτηγμένοι στον βούρκο της διαφθοράς (vid)

Λυκουρέντζος: Δεν είμαστε όλοι βουτηγμένοι στον βούρκο της διαφθοράς (vid)

Μάιος 18, 2018 - 17:36
12 σχόλια

«Είμαι αθώος - Δεν αρνούμαι να καταθέσω - Αρνούμαι να συμπράξω στον αποπροσανατολισμό»

Την απογοήτευσή του για τον τρόπο διαχείρισης της υπόθεσης Novartis εξέφρασε ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής επί του πορίσματος της ειδικής κοινοβουλευτικής Επιτροπής την Παρασκευή 18 Μαίου.

«Αντί να εκπληρώσει την εντολή που έλαβε η Επιτροπή, η πλειοψηφία επέλεξε να αποδράσει από τις ευθύνες της» σημείωσε κατά την τοποθέτησή του, εκφράζοντας μάλιστα «εύλογες ανησυχίες για την ποιότητα δημοκρατικών θεσμών στη χώρα».

«Δεν αρνούμαι την έρευνα. Δεν αρνούμαι να καταθέσω. Αρνούμαι να συμπράξω στην εκτροπή από τα οριζόμενα στο Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής. Είμαι αθώος. Ουδέν αδίκημα διέπραξα. Συνεπώς δε με αφορά ουδεμία ερμηνεία περί παραγραφής. Ποιες πολιτικές ευθύνες να αναλάβουμε; Για πράξεις τις οποίες δε διαπράξαμε;».

Με αφορά μονάχα η αλήθεια. Αρνούμαι να συμπράξω στον αποπροσανατολισμό.

«Εάν κληθώ από τη Δικαιοσύνη θα καλέσω ως μάρτυρα το σημερινό υπουργό Υγείας κ. Ξανθό να φέρει τις υπουργικές μου αποφάσεις. Και πολλές από τις δικές μου αποφάσεις που αφορούσαν στις προμήθειες του δημοσίου έχουν ξαναϋπογράφει χωρίς να αλλάζει κεραία και προκηρύσσει διαγωνισμούς ο κ. Ξανθός. Γνωριζόμαστε καλά ώστε να είναι γνωστό ότι δεν είμαστε όλοι βουτηγμένοι στο βούρκο της διαφθοράς».

Video: 

Α.Λυκουρέντζος(Πρώην Υπουργός)(Συζήτηση επί του πορίσματος για την υπόθεση "NOVARTIS")(18/05/2018)


12 Σχόλια

Τα στοιχεία που τον εμπλέκουν τα εχει στείλει για έρευνα το FBI. Η δικαιοσύνη τώρα θα ψάξει και εάν δεν υπαρχει ενοχή,θα φανεί. Ενα είναι σίγουρο ότι τώρα δεν ισχύει ο νόμος παραγραφής των υπουργών του Βενιζελου και οτι δεν τα φαγαμε ολα μαζι οπως ειπε ο...παγκαλος. Τωρα να πει η ΝΔ,εχει εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη;;;;

Μόνο αυτό μπορεί να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Έχουν ξεφτιλίσει τους θεσμούς και κάνουν τα πάντα για να πάρουν την προσοχή των πολιτών από την ΠΛΗΡΗ ανικανότητά τους. Έστησαν ένα τελείως ΓΕΛΟΙΟ κατηγορητήριο χωρίς να τους νοιάζει τίποτα για την αθλιότητα. Είδαμε και την απίστευτη γελοιότητα να μην καλούν μάρτυρες για την υπόθεση και να την στέλνουν πίσω στην δικαιοσύνη, που αυτή τους την είχε στείλει πρώτη...Έχουν ξεφτιλίσει τα πάντα. Φτάσαμε στον πάτο με τους ανίκανους. Εκλογές να τελειώνουμε.

Σκάσε Παύλο! Δεν δικάζει η Βουλή, δικάζει η Δικαιοσύνη, η δικογραφία πήγε στη Βουλή λόγω του εκτρώματος του Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών. Τώρα ξαναπάει στη Δικαιοσύνη, όπου οι μάρτυρες θα καταθέσουν τα στοιχεία και θα δούμε ποιος θα καθίσει στο σκαμνί.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΓΑΝΕ? Η NOVARTIS ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ?????????? ΧΑΧΑΧΑΧΑ .... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ????????

Δηλαδή η CIA δεν έχει στοιχεία για τον Ανδρέα? Λάθος έκαναν και τον εμπλέκουν τον άνθρωπο. Σταματήστε να τρώτε κουτόχορτο. Αυτή είναι οι πολιτικοί μας και αυτοί είμαστε εμείς που τους δεχόμαστε. ΙΣΟΒΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ προδότες.

Ο χρόνος θα δείξει αν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η Ελληνική δικαιοσύνη θα επαναλάβουν την ξεφτίλα του σκανδάλου SIEMENS που τελικά κανένας από τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή από τα στελέχη της εταιρίας δεν έχει μπει στη φυλακή. Αφρικάνικες χώρες για το ίδιο σκάνδαλο, φυλάκισαν τα λαμόγια τους, το Ελλάντα όμως όχι…. είναι γεμάτο “Άριστους!” και “άσπρα” περιστεράκια!!!!

Κανένα όνομα Έλληνα πολιτικού δεν έχει εμπλέξει η CIA. Τα ονόματα αυτά εστάλησαν από την Ελληνική δικαιοσύνη και μόνο. Φτάνει πια με τις Συριζο-ανοησίες. Μόνο άτομα μειωμένης αντίληψης τρώνε το κουτόχορτο του μπαγκς μπανυ. Για τους πολιτικούς υπεύθυνη είναι η βουλή. Δεν κάλεσαν ούτε ένα μάρτυρα γιατί ήξεραν ότι θα γίνουν ρόμπα. Αν προχώραγε η διαδικασία στην βουλή, τότε θα είχαν λόγο και οι βουλευτές της αντιπολίτευσης και θα γινόντουσαν ρόμπα αμέσως. Θα έβγαινε η συνωμοσία στην φόρα. Τώρα θα σέρνεται η υπόθεση στα δικαστήρια για πολλά χρόνια, σίγουρα μέχρι τις εκλογές. Μόνο αυτό τους νοιάζει.

Θα έρθουν όμως οι εκλογές και μετά θα μάθει όλη η χώρα για τις χαρισμένες εργολαβίες στον δικό τους άρχοντα της διαπλοκής. Για τον φαληρισμένο εργολάβο που για 2 χρόνια έπαιρνε όλους τους διαγωνισμούς ενώ δεν μπορεί να φτιάξει ούτε καλύβι. Θα γελάσουμε πολύ όταν βγουν στην φόρα τα αίσχη που έχουν κάνει.

Ναι ναι το άγγελούδι μας. Όταν ήδη είχαμε χρεοκοπήσει το καλοκαίρι του 2009 αυτός διόριζε στο δημόσιο κόσμο που όχι γραφεία δεν είχαν να τους βάλουν αλλά ούτε Καρέκλες. Όχι δεν το έκανε επίτηδες να χρεώσει περισσότερο το δημόσιο το άγγελούδι μας. Απλά ήθελε την ψήφο τους αλλά και την χρεοκοπία του κράτους. Δοξαστε τον.

Ο Λυκουρέτζου Άγγελος; Όχι Αρχαγγελος. Φτιάξανε κοινωνία πολύ μπροστά και δυνατή!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.