Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης: Δυο μέρες γεμάτες μουσική, χορό, τραγούδι, χαρά και συγκίνηση

Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης: Δυο μέρες γεμάτες μουσική, χορό, τραγούδι, χαρά και συγκίνηση

Ιούνιος 25, 2018 - 07:31
0 σχόλια

Δυο μέρες γεμάτες μουσική, χορό, τραγούδι, χαρά και συγκίνηση….Με αυτό μονό τον τρόπο άξιζε να εορταστούν τα 50 χρόνια της ιστορίας του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης…

Η πρώτη μέρα του διήμερου μουσικοχορευτικού φεστιβάλ του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο από κόσμο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου. Όλες οι χορευτικές ομάδες, τόσο του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης, όσο και των φιλοξενούμενων Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης και Χορευτικού ομίλου ¨Ειρήνη¨ ενθουσίασαν το κοινό που παρακολούθησε τον  «Κύκλο του Χρόνου» με αμείωτο ενδιαφέρον.

Τη  δεύτερη μέρα, η  παρουσία των Λυκείων Ελληνίδων Ξάνθης, Πύργου, Μεγάρων  Καλαμάτας και Τρίπολης με την άψογη παρουσία  τους, στο χορό και το τραγούδι, με  το κέφι, τη ζωντάνια τους απέδειξαν για άλλη μια φορά πως η Λυκειακή οικογένεια ξέρει να  υπηρετεί πιστά την παράδοση.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα , αλλά και όλους εσάς που στηρίζετε τις εκδηλώσεις μας. Μας δίνετε το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουμε….

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.