Λυτρώθηκε στο 87': Αστέρας-Λεβαδειακός 1-0

Λυτρώθηκε στο 87': Αστέρας-Λεβαδειακός 1-0

Φεβρουάριος 24, 2013 - 17:53

Βίντεο με το γκολ και τις καλύτερες φάσεις ΕΔΩ

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της SuperLeague παρέμεινε ο Αστέρας, μετά την πολύ σημαντική νίκη του με 1-0 επί του Λεβαδειακού, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, το θέαμα ήταν κάκιστο, χωρίς ευκαιρίες, και με τους Ράγιος και ντε Μπλάσις να μη βρίσκονται σε καλή μέρα. Η είσοδος του Λένσε στη θέση του τραυματία Καλαντζή, αλλά και του Κοντοέ, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Αστέρα, έδωσαν άλλη ώθηση στην ομάδα που πίεζε για να φτάσει στο γκολ, με ένα αντίπαλο που μετά το 60’ δεν έδειχνε διατεθειμένος να βγει στην επίθεση, αρκούμενος στην ισοπαλία. Τη λύση τελικά έδωσε η Τρίτη αλλαγή του Τσιώλη, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στο 87’, ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και τελικά κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη δίνοντας τη λύτρωση στον Αστέρα.

Αστέρας: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Κάφα (59’ Κοντοές), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Καλαντζής (31’ Λέντσε), Ναβάρο (79’ Φραγκουλάκης).

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τζάκσον, Λισγάρας, Γεωργίου (90’ Μπουμάλ), Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ροζέριο, Καγεχόν (46’ Ρομέου), Ακόστα (81’ Μαχαίρας), Πόι.

Ειδήσεις: