Λύθηκε το πρόβλημα με τους οδηγούς ασθενοφόρων στο Άστρος- Στη Μεγαλόπολη ασχολήθηκε κανείς;

Λύθηκε το πρόβλημα με τους οδηγούς ασθενοφόρων στο Άστρος- Στη Μεγαλόπολη ασχολήθηκε κανείς;

Απρίλιος 17, 2014 - 12:19

Διαβάζω στο astrosnews.gr και το arcadiaportal.gr ότι τελικά στο Άστρος Κυνουρίας κατάφεραν να λύσουν άμεσα το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τους οδηγούς ασθενοφόρων του κέντρου υγείας που είχαν μετακινηθεί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Η  πρώτη λύση δόθηκε όταν ο διοικητής του Νοσοκομείου δέχθηκε ο οδηγός που είχε μετακινηθεί να κάνει μόνο 1 ημέρα βάρδια στην Τρίπολη και τις υπόλοιπες μέρες να είναι στο Άστρος. Η δεύτερη λύση δόθηκε από παρεμβάσεις πολιτικών της περιοχής που εξασφάλισαν 2 ακόμη οδηγούς από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Μέσα σε λιγότερο από 7 ημέρες λοιπόν στο Άστρος όχι μόνο έλυσαν το πρόβλημα αλλά κατάφεραν να έχουν και παραπάνω οδηγούς από ότι είχαν πριν.

Εδώ στην Μεγαλόπολη τι έχει γίνει?   Υπάρχει καμία παρέμβαση από κανέναν? Υπάρχει καμία διαμαρτυρία από κανέναν?  Δόθηκε καμία λύση?

Εγώ προσωπικά δεν το γνωρίζω και γι αυτό ρωτάω. Αν κάποιος γνωρίζει ας μας ενημερώσει.

Και ειδικά αυτή την περίοδο των εορτών η πλήρης κάλυψη του Κέντρου Υγείας από οδηγούς είναι επιβεβλημένη.

Δείτε παρακάτω από τo ιστολόγιo  astrosnews.gr  τι έγινε στο κέντρο υγείας Άστρους….

¨Σημαντική εξέλιξη ενόψει της θερινής, με αυξημένες απαιτήσει, περιόδου σημειώθηκε σήμερα στο θέμα των οδηγών του ασθενοφόρου Κέντρου Υγείας Αστρους. Οπως ενημερωθήκαμε με διάθεση δύο οδηγών από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) προς το Κέντρο Υγείας Άστρους επιλύεται, κατά κάποιο τρόπο, το πρόβλημα που τον τελευταίο καιρό ταλανιζε το Κέντρο Υγείας.  Οι δύο οδηγοί αναλαμβάνουν άμεσα υπηρεσία κατόπιν εγγράφου που απεστάλη από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο Κέντρο Υγείας.

Οι λεπτομέρειες ρυθμίστηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής και συντοπίτη μας, Αστρινού, κ.Βασ. Κοντοζαμάνη και του Γεν Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Θεόδωρο Παπαδημητρίου και μετά από επικοινωνία με τη Διευθύντρια του ΚΥ Άστρους κ. Πηγής Περδικάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, αυτή η λύση αυτή είχε προταθεί από τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη  προς  το Σύλλογο Φϊλων του Κέντρου Υγείας πριν λίγο καιρό σε συνάντηση τους στο Υπουργείο Υγείας.¨

Εμείς εδώ  στην Μεγαλόπολη ασχολούμαστε προφανώς με τις εκλογές και το βάψιμο αυγών, που να βρούμε χρόνο να λύσουμε κανένα σοβαρό πρόβλημα!!!!

Από το kafeneiomegalopolis.gr

Ειδήσεις: