Λυκουρέντζος: Ο κ. Παπανδρέου είναι υπεύθυνος για την ταπείνωση της Ελλάδος

Λυκουρέντζος: Ο κ. Παπανδρέου είναι υπεύθυνος για την ταπείνωση της Ελλάδος

Νοέμβριος 03, 2011 - 13:53
7 σχόλια

 Στο ραδίοφωνο της ΝΕΤ μίλησε σήμερα ο Γ.Γ της Νέας Δημοκρατίας κ.Λυκουρέντζος και ανέφερε τα εξής:

Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να παραιτηθεί σήμερα κι αφήστε την κα Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί, διότι αν είπαν αυτά η κα Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί, τους επέτρεψε ο κ.  Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου είναι υπεύθυνος για την ταπείνωση της Ελλάδος. Θα έπρεπε σήμερα αντί να ζητείται να κάνουμε σχόλια για εκείνους οι οποίοι έσπευσαν να μας βοηθήσουν, να ζητούμε όλοι από τον κ. Παπανδρέου, να κατέβει από το αεροπλάνο, ως απλός πολίτης.

 

 Η παραίτηση του κ. Παπανδρέου είναι το λιγότερο κι είναι η πλέον αξιοπρεπής επιλογή και για τον ίδιο.

Και εκλογές. Ο κ. Παπανδρέου διέσυρε την Ελλάδα διεθνώς, υποβάθμισε τη χώρα μας, την αξιοπιστία, το κύρος με όλα όσα έκανε. Έχει κονιορτοποιήσει τη δημόσια ζωή της χώρας. Τα προβλήματα δεν λύνονται κατ’ αυτό τον τρόπο. Ο κ. Παπανδρέου, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βαρύτερες εκφράσεις, διότι αφορούν τον πρωθυπουργό της χώρας, μία αξιοπρεπή λύση έχει: να παραιτηθεί.

Το πολιτικό δράμα της χώρας λύνεται με παραίτηση του Πρωθυπουργού.

 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Σωστός ο κος Λυκουρέντζος. Ξέχασε μόνο να κάνει έστω και μια μικρή αναφορά σε αυτούς που μας οδήγησαν στον κο Παπανδρέου. Συμπεριλαμβάνεται και ο ίδιος στους υπαύθυνους του ερχομού του Γιωργάκη. Η δήθεν επανίδρυση του κράτους που και ο ίδιος διαλαλούσε μαζί με τον Καραμανλή το 2004 ήταν ο καταλύτης της εκλογής του Γιωργάκη 5 χρόνια αργότερα. Αυτή η δήθεν επανίδρυση έβαλε την ταφόπλακα στα οικονομικά της χώρας. Ο Γιωργάκης τώρα πλέον, βάζει την ταφόπλακα στην τιμή την υπόληψη και στο βιωτικό επίπεδο του Ελληνικού λαού. Για να μην ξεχνιόμαστε κε Λυκουρέντζο.Εσείς παραδώσατε την κυβέρνηση στο Πασοκ στις προηγούμενς εκλογές. Είστε συνυπεύθυνος και εσείς, προσωπικά, για την κατάντια της χώρας.

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ,ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ,ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ, ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...

Αν ο σαμαρας δεν ειχε προδωσει την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τωρα δεν θα ειχαμε αυτα τα προβληματα.Ομως δεν υπηρχε διαφορετικος τροπος να παιξει και αυτος καποιο ρολο.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.......

ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΑΣΧΕΤΕ.

ΟΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΑΕΡΑ ΔΕ ΦΥΣΑΓΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Καντε κουταμαρες και ο Δασκαλοπουλος θα παει με τη Ντορα και τοτε θα το φυσαμε και δε θα κρυωνει.